Астро-прогнозата  за периода 26 февруари - 4 март 2018 г.: 1
астрология

Астро-прогнозата за периода 26 февруари – 4 март 2018 г.:

• 26 февруари – Слънце, Нептун, Меркурий и Венера са в Риби. Луната е на своя трон в Рак, а Юпитер е в Скорпион. Цели 6 планети във Водни знаци, които обагрят всичко в синьо Астро-прогнозата  за периода 26 февруари - 4 март 2018 г.: 2 Водата е водещият елемент в момента! Затова: пийте вода, взимайте си често душ или вана, ходете да плувате или да се плицикате в някое СПА Астро-прогнозата  за периода 26 февруари - 4 март 2018 г.: 2 Осланяйте се на вътрешното си чувство за нещата, вярвайте повече на усета и интуицията си – тези дни ще се радваме на завишен нюх Астро-прогнозата  за периода 26 февруари - 4 март 2018 г.: 2 Ако сте творци – ще имате муза да сътворите нещо неземно и прекрасно. Ако не сте творчески настроени – помечтайте, отдайте се на чистосърдечните си желания, послушайте романтична музика, разходете се навън. Уважете Водата в себе си. Нищо, че може да не сте водна зодия. В рождената карта на всеки човек има домове, които се управляват от воден знак или сфери, повлияни от водна стихия. На представителите на водните знаци много ще им върви – това са всички със Слънце в Рак, Скорпион или Риби, или Луна и/или Асцендент в някои от тези зодиакални знаци. Ако не знаете наталните си конфигурации, може би е време да откриете своя астролог, който ще ви осветли по тези въпроси? Дерзайте! Ще бъдете подкрепени допълнително от красивата хармонична фигура, наречена от астролозите Хвърчило: тя е образувана от големия воден тригон, описан по-горе, и позицията на Плутон в Козирог. Налице е Водно-Земно Хвърчило. Земята ще даде подслон на Водата, а Водата ще напои Земята.

• 27 февруари – В 6.43 ч. сутринта Луната се премества в Огнения Лъв. Така се получават три планети в огнени знаци днес – Луна в Лъв, Уран в Овен и Марс в Стрелец. Увеличават се оптимизмът и борбеността ни, цялостната ни активност, инициативност, пробивност и амбициозност. Луната в Лъв обича да се изявява, обича да блести на сцена, обича да й се възхищават. В същото време Лъв е и зодиакалният знак, свързан с децата, любовните връзки, флиртовете, влюбеността и творчеството. Ще имаме смелостта и самочувствието да действаме и да бъдем на нужната висота. Квадратурата Марс-Венера може да донесе напрежение и/или излишни харчове, но е възможно да даде импулс за вземане на нови решения и действия в областта на любовта.

• 28 февруари – Точен Огнен голям Тригон наблюдаваме днес! На представителите на огнените знаци /Овен, Лъв и Стрелец/ определено ще им върви много, ще се чувстват прекрасно и силно въодушевени. Луната продължава да транзитира в Лъв, да расте и да се доближава до Пълнолунната си фаза.

• 1 март – Честита Баба Марта! Украсете дома, дрехите и китките си с бяла и червена прежда, за Здраве и Късмет Астро-прогнозата  за периода 26 февруари - 4 март 2018 г.: 2 Колкото до Луната, днес тя се придвижва напред, за да пристигне във владенията на Земната Дева, още в 7.56 ч. сутринта. Тази седмица облагодетелствани се чувстват последователно представителите на три от общо четирите стихии – първоначално късметлии бяха “водните” хора, после се зарадваха “огнените”, а сега се усмихват и “земните”. Ако сте от зодиите Телец, Дева или Козирог, или имате Луна и/или Асцендент в някой от тези знаци, сега е вашето време! Това е така, защото Луната е в Дева, а Сатурн и Плутон се намират в Козирог в момента. На преден план излизат заниманията с работа, професионалните задачи и ангажименти, и кариерното израстване. Ако искате да ви забележат в службата, покажете професионализъм и необходимите качества. Ако желаете повишение, сега е моментът да заявите себе си и да докажете, че го заслужавате. Ако се стремите към финансов успех, моментът е добър да го постигнете. Но не бъдете лениви и не се отдавайте на мързел, а напротив – положете усилия, вложете труд, самодисциплина и време.

• 2 март – Пълнолуние по оста Дева – Риби, точно в 2.49 ч. след полунощ. Това е оста на Служенето на другите хора. Двете Светила са точно едно срещу друго: Слънцето е в 11-ия градус на Риби, а Луната – в 11-ия градус на Дева. Целият ден ще е Пълнолунието. Възможно е да имате по-изострени реакции от обичайното за вас, или да не спите добре тази нощ. Всичко това е нормално и ще отшуми. Ако имате желание, минете на по-лека храна днес и утре, вероятно ще олекне не само на тялото, но и на душата ви. Пийте достатъчно вода и правете любими неща. На всички ще се отрази благоприятно, ако днес свършите нещо в полза на друг човек. Направете го с мисъл за него, с любов в сърцето, и без очакване за отплата. Усмихнете се и извършете нещо добро, някаква мила, хубава постъпка. Ще усетите радост от това… и точно това ще ви помогне да почувствате принципите на даването с радост, на служенето на околните… тези принципи, така добре познати на всички Деви и Риби по света Астро-прогнозата  за периода 26 февруари - 4 март 2018 г.: 2 Девата се стреми да е полезна, затова е толкова трудолюбива, грижовна и педантична. Рибите се стремят да са полезни, затова са толкова съпричастни, чувствителни и отнесени. Усетете какво е да си Дева или Риба. Почувствайте какво е да си всеотдаен и готов на саможертва. Поне веднъж. И след това ще съумеете да разбирате по-добре приятелите си от тези две зодии, убедена съм. Пробвайте. Не боли Астро-прогнозата  за периода 26 февруари - 4 март 2018 г.: 2

• 3 март – Честит национален празник, Българи! Да помним кои сме и откога сме Астро-прогнозата  за периода 26 февруари - 4 март 2018 г.: 2 Да постигаме все повече и повече, и да бъдем по-сплотени! Иначе … Меркурий и Венера съвпадат в Риби – удава ни се да изразяваме себе си в любовта. Луната се премества във Въздушните Везни, в 10.19 ч. сутринта. Везни е знакът на хармонията и равновесието, на красотата и естетиката, на брака и партньорството. Затова посветете почивните дни на любимия си човек, на връзката помежду ви, като се стремите към разбирателство и приятни общи занимания. Принципно имайте предвид, че все още е налице енергетиката на вчерашното Пълнолуние. Затова се пазете от излишни напрежения и конфликти, и щадете нервната си система.

• 4 март – Луната е във Везни през целия ден. Като цяло се съхраняват тенденциите от вчера. Луната започва малко по малко да намалява.

• За седмицата са характерни следните планетарни и аспекти:

Слънцето е в Риби. Времето е добро за духовни практики, за развиване на чувствителността, емоционалността и интуитивността. Всякакви водни процедури са подходящи.

Луната първо расте, после достига до Пълнолуние и накрая започва да намалява. Изминава пътя от Рак до Везни.

Меркурий е в Риби. Речта ни е мека, плавна и интуитивна. Самите ние сме някак съзерцателни и по-състрадателни.

Венера също е в Риби. Възможно е да виждаме партньора си в розови краски. Възможни са заблуди и самозаблуди в любовта, както и ирационално харчене на пари.

Марс е в Стрелец. Той насочва жизнената ни енергия в посока учене на чужди езици, пътешествия извън страната и разнообразни духовни търсения.

Сатурн седи на своя трон в Козирог и ще остане там още дълго време. Неговото структуриращо влияние се усеща силно. Ако през изминалите години сте полагали усилия в работата и професията си, ще усетите как сега жънете богата и щедра реколта. Ако обаче сте се отдавали на леност и мързел, точно сега може да почувствате остро колко неразумно сте постъпили. Козирог дава само на онези, които са се потрудили. На останалите по-скоро взема. Затова е известен като Господарят на Кармата. Ще се наложи да изсърбате това, което сами сте си надробили, особено в сферата на кариерата и професионалния си растеж.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Юпитер е в Скорпион. Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион – сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Нептун е в своите владения в Риби. Интуицията ни е силна. Налице е повишен риск от пристрастявания и изпадане в зависимости.

Уран е в Овен. Пазете си нервите. Стремете се да не вземате прибързани и внезапни решения, които са ключови за вашия живот.

В момента няма нито една ретроградна планета. Всички се движат директно. Възползвайте се максимално от този светъл период, в който затрудненията и забавянията са малко.

Желая на всички прекрасна седмица! Нека Баба Марта ви донесе здраве, споделеност, бяла радост и червен късмет Астро-прогнозата  за периода 26 февруари - 4 март 2018 г.: 2 А Националният празник ви подсети защо е толкова хубаво това, че сме българи Астро-прогнозата  за периода 26 февруари - 4 март 2018 г.: 2 Желая приятни празници на всички!

А аз съм…

Десислава Враджалиева – Астрологически консултации

И можете да ме намерите на…

моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч.,
скайп: desykv, сайт: https://www.astrosviat.com/
ел. поща: [email protected]

 

You may also like...