Астро—прогнозата ми до неделя : 1
астрология

Астро—прогнозата ми до неделя :

Астро-прогнозата ми до неделя:
10 август – Луната е в Риби. Чувствителност, емоционалност, интуитивност, нежност и състрадателност. Пазете сърцата си от рани и обиди. Погрижете се за душите си. Нали знаете как? Като правите любими неща и се грижите с обич не само за околните, но и за самите себе си. И един съвет: не прекалявайте нито с храната, нито с напитките, няма да ви се отрази добре. Ако ви се пие нещо – пийте вода или айрян.
11 август – В 8.24 ч. сутринта Луната се премества в Овен и променя общата енергетика на деня по посока на повече активност, инициативност, пробивност, смелост и борбеност. Овенът е новатор и с лекота прокарва новото сред околните. Увлича ги и ги пали. Когато Луната е в Овен, всички ставаме по-огнени, жарки и темпераментни, по-бурни, дейни и волеви. Затова днес се раздвижете, разходете се, спортувайте.
12 август – Продължава господстващото присъствие на стихията Огън. 5 от 10 планети транзитират в огнени знаци: Луната и Уран са в Овен, Слънцето и Марс са в Лъв, Сатурн е в Стрелец. Съхраняват се тенденциите от вчера. Възползвайте се от тях. Още повече, че днес е почивен ден и можете да запълните деня с каквито пожелаете дейности. Колкото по-активни, толкова по-добре! Все пак се пазете от нервни избухвания и от прегаряне във всякакъв смисъл на тази дума. И понеже е лято и е горещо, стойте повече на сянка и пийте достатъчно вода. Представителите на огнените зодии /Овен, Лъв и Стрелец/, както и хората с Луна и/или Асцендент в някой от тези знаци, се чувстват отлично в момента.
13 август – В неделя напълно се запазват тенденциите от вчерашния ден. С тази разлика, че в 4.05 ч. рано сутринта Меркурий се обръща и започва да се движи ретроградно. И още нещо – в 13.41 ч. на обяд Луната влиза в Земния Телец. Луната е в силна позиция в този зодиакален знак, там тя екзалтира. Телец е грижовен, постоянен, търпелив, практичен, обича да гради тухла по тухла.
За периода са характерни следните планетарни позиции и аспекти:
Слънцето и Марс съвпадат в Лъв. Лъв е знакът, отговарящ за любовта, децата и творчеството. Слънцето управлява Лъв, там то е в силата си.
Луната е намаляваща. Периодът е добър да се освобождаваме от всичко излишно и ненужно. Да разчистим пространството вътре и вън от себе си.
Венера е във Водния Рак. Тя ще транзитира там до 25 август. Този транзит на Венера засилва чувствителността, емоционалността, интуитивните озарения, мекотата и нежността, поетичността и загрижеността за парите.
Меркурий е на своя трон в Дева. Ще остане там чак до 29 септември. Радваме се на добра памет, остър ум и отлично общуване. 
Юпитер е планета, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.
Ретроградните планети са вече пет на брой – Меркурий, Плутон, Сатурн, Уран и Нептун:
По време на ретрограден Меркурий /от 13 август до 5 септември/ е възможно да се объркат комуникациите, плановете за пътувания, търговията, общуването между хората, да възникнат недоразумения и спорове, грешки и бъгове, свързани с електрониката и боравенето със словото като цяло. Просто го имайте предвид. Бъдете внимателни, когато подписвате документи, шофирайте по правилата и се стремете да бъдете възможно най-ясни и конкретни, когато се изказвате.
Плутон разгръща пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Ретрограден Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.
Сатурн ни зове да бъдем разумни и разсъдливи в делата си, а тъй като е в знака Стрелец, това ни се отразява най-вече по отношение на връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.
Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.
Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.
Желая щастливо Лято, изпъстрено с приключения и пътешествия!
Десислава Враджалиева – Астрологически консултации,

моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,

ел. поща: [email protected]
Астро—прогнозата ми до неделя : 2

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *