астрология

Астро-прогнозата ми за днес:

Започваме седмицата с понеделнишка Луна в Овен. Огнената стихия е силно изразена днес заради Луната, Венера и Уран в Овен. Този Огън допълнително се разгаря заради факта, че Слънцето вече транзитира във Въздушните Близнаци. От съботната вечер в 23.20 ч. Слънцето излезе от знака на Телеца и влезе в Близнаци. Оттогава и цял месец занапред ще бъдем настроени на вълна общуване, динамика, пътувания, учене на нови неща, търговия, комуникации, любознателност, движение, сръчности, ум и отлично боравене със словото на всички равнища.

Денят е светъл, оптимистичен, силен, бърз, ефективен. Възползвайте се от богатството на положителни астрологични аспекти и положения. До края на деня Луната ще остане в Овен, в съвпад с Венера, а после и с Уран. Овен е знакът на борбеността, самоувереността, буйното лидерство, куража и смелостта, инициативността и пробивността. Ако сте отлагали неща или сте се бояли да ги стартирате, сега е моментът да се размърдате и да ги задействате, ще имате успех и сила за това.

Луната все повече намалява. Периодът е добър да се освобождавате от излишни неща и товари. Да се отървавате от ненужното. Да разчистите пространството около себе си, махнете всичко старо, почистете, подредете. Така отваряте място за новото, което неизменно ще дойде с Новолунието след няколко дни. Добре е да помислите какво във вътрешния ви свят има нужда от освежаване и разчистване. Може би някакви стари мисловни модели. Или отрицателни чувства, които ви задушават и тровят сърцето ви. Каквото и да е – защо позволявате на разни мисли и емоции да ви пречат да бъдете най-добрата версия на самите вас? Захванете се смело с разчистването – разтребете около вас и изтребете плевелите. После така ще ви олекне 🙂

Ретроградните планети са три – Плутон, Сатурн и Юпитер:

Плутон може да разгърне пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Сатурн ни зове да бъдем разумни и разсъдливи в делата си, а тъй като е в знака Стрелец, това ни се отразява най-вече по отношение на връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планетата, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той ще транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, чак до 10 октомври 2017. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония. Тъй като Юпитер е ретрограден, това е предпоставка за засилен вътрешен растеж и за повече мисловен анализ, особено по отношение на партньорството и брака, защото се намира във Везни. Юпитер е ретрограден до 9 юни, като през цялото време продължава да транзитира в знака Везни.

С пожелание за здрава и щастлива нова седмица!

Десислава Враджалиева – Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *