астрология

Астро Прогноза за периода от 12 до 18 юни 2017 г

Астро Прогноза за периода от 12 до 18 юни 2017 г.:
12 юни – Започваме седмицата със стремеж към постигане на професионални постижения, с желание за посвещаване върху кариерата, с амбиции за растеж. Това е така заради Луната в Козирог. С каквато и работа да се захванете днес, ще я свършите повече от добре. Може да желаете по-голяма стабилност, спокойствие, търпение и постоянство в преследване на целите си. Актуалните теми са: дълг, отговорност, карма, възпитание, труд, служене, резултатност.
13 юни – В 2.46 ч. след полунощ Луната преминава във въздушния неподвижен Водолей. Денят е благодатен за всякакви нестандартни хрумвания, за ексцентрични идеи, за занимания с високи технологии и електронни системи.
14 юни – Луната цял ден е във Водолей. Съхраняват се тенденциите от вчера. Общувайте с приятели и съмишленици. Участвайте в групи по интереси и в широките социални мрежи.
15 юни – В 13.21 ч. Луната влиза във водните подвижни Риби. С това се засилва чувствителността, емоционалността и интуитивността ни. Възможно е в момента да сме по-раними и състрадателни от обичайното за нас, както и по-нежни, романтични и поетични.
16 юни – Луната е в Риби. Запазват се тенденциите от вчера. Заниманията с изкуства ще ви заредят чудесно, а водните процедури ще имат отличен резултат.
17 юни – В 20.59 ч. вечерта Луната се премества в огнения кардинален Овен и преобръща общата атмосфера по посока на голяма активност, инициативност, пробивност, смелост, борбеност и оптимизъм.
18 юни – Неделя е. Луната е в Овен. Бъдете дейни и активни, движете се, разходете се, спортувайте, изразходвайте енергия.
За цялата седмица са характерни следните планетарни позиции и аспекти:
Слънцето транзитира стабилно в Близнаци. Близнаци е знакът, който се свързва с пътуването, ученето на нови неща и общуването. Затова през месец юни са подходящи заниманията със слово, път, комуникация, обучение, образование. Водещ е елементът Въздух. Правим нещата бързо и със замах.
Луната преминава пътя от Козирог до Овен, като през цялото време е намаляваща. 
Меркурий седи на своя трон в Близнаци, а Венера – на своя трон в Телец. Тези две значими планети са на точните си места. И се движат директно. Можем да очакваме положително развитие на всички процеси, свързани с пътуване, обучение, общуване, любов, изкуства и пари. Марс е в Рак и ни настройва на по-нежна, романтична, чувствена вълна. През целия период е налице хармоничен аспект между Марс и Венера, което е предпоставка за отлични любовни и интимни взаимоотношения.
Юпитер е планетата, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония. От 11 юни той се движи директно и с това още повече съдейства за успеха на любовните връзки.
Ретроградните планети са само две на брой – Плутон и Сатурн:
Плутон разгръща пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.
Сатурн ни зове да бъдем разумни и разсъдливи в делата си, а тъй като е в знака Стрелец, това ни се отразява най-вече по отношение на връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.
Желая успешна седмица на всички!
Десислава Враджалиева – Астрологически консултации,

моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,

ел. поща: [email protected]Астро Прогноза за периода от 12 до 18 юни 2017 г 1

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *