Астро Прогноза за периода от 30 юли до 6 август 2017 г.: 1
астрология

Астро Прогноза за периода от 30 юли до 6 август 2017 г.:

30 юли – Точно в 3.27 ч. след полунощ Луната излиза от знака Везни и влиза във Водния Скорпион. Окултното и тайното ни привличат като магнит. Интуицията е изострена. На преден план може да излязат отношения, свързани с боравенето с чужди пари и средства, инвестиции и наследства, получаване на големи подаръци, връзки с банки и други финансови институции. Вслушвайте се във вътрешния си глас и усещане за нещата. Луната е в нарастваща фаза.

31 юли – Луната е в Скорпион през целия ден. Водеща в психо-емоционален план остава Скорпионовата тематика – силни емоции, дълбоки чувства и страсти, интерес към окултните науки, боравене с чужди пари и средства. Интуицията е отлична заради хармоничните аспекти между Луната, Нептун и Плутон. Възможни са и духовни прозрения. В 17.47 ч. Венера влиза във Водния Рак и още повече засилва чувствителността, емоционалността, интуитивните озарения, мекотата и нежността, поетичността и загрижеността за парите.

1 август – В 15.06 ч. Луната се премества в Огнения Стрелец. Този транзит променя атмосферата и динамиката на деня по посока на повече устрем, оптимизъм, желание за учене и пътуване, експериментиране и движение. Водещ е елементът Огън – 5 от 10 планети се намират в огнени знаци в момента. Правим нещата с хъс, с амбиция, с жар. Като Огъня. Ако възнамерявате да учите нещо или да се отправите на път – сега е моментът за тези неща.

2 август – Луната е в Стрелец. Съхраняват се тенденциите от вчера. Луната е прекрасно аспектирана от Слънцето и Марс в Лъв. А Юпитер подпомага и двете Светила /Слънцето и Луната/. Всички се чувстваме добре от това – и мъже, и жени. Късмет, разширение на възможностите за успех, изобилие.

3 август – Луната е в Стрелец и днес, запазват се астро-тенденциите от предходните два дена. В 5.15 ч. сутринта Уран става ретрограден. Започва обратното му движение, отново в Овен. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /от днес до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

4 август – Луната в 3.39 ч. през нощта се премества в Земния Козирог. Козирог е най-сериозният и отговорният зодиакален знак. Когато Луната транзитира в него, всички ставаме някак строги, делови, заземени, високо устремени към израстване и растеж. Венера в Рак ни тласка да се грижим за дома и близките си, Луната в Козирог – в обратната посока, да градим кариера. Възможно е да сме изтъкани от вътрешни противоречия. Не са изключени конфликти между младите и зрелите жени.

5 август – Луната е в Козирог и днес. Съхраняват се тенденциите от вчерашния ден. Луната продължава да нараства и да приближава Пълнолунната си фаза.

6 август – Луната се премества във Въздушния Водолей в 15.18 ч. Луната във Водолей е дружелюбна, ексцентрична, нестандартна и богата на творчески идеи. Тъй като предстои Пълнолуние по оста Водолей-Лъв, е възможно да възникне вътрешно емоционално напрежение. Пълнолунието ще настъпи точно в 21.15 ч. на 7 август, понеделник, тогава Слънцето и Луната ще са съответно в средата на знака Лъв и в средата на знака Водолей.

За периода са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето и Марс съвпадат в Лъв. Лъв е знакът, отговарящ за любовта, децата и творчеството. Слънцето управлява Лъв, там то е в силата си.

Луната преминава пътя от Скорпион до Водолей, като през цялото време е нарастваща.

Венера се премества от Близнаци в Рак. Тя ще транзитира там до 25 август.

Меркурий е на своя трон в Дева. Ще остане там чак до 29 септември. Радваме се на добра памет, остър ум и отлично общуване.

Юпитер е планета, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

Ретроградните планети са вече четири на брой – Плутон, Сатурн, Уран и Нептун:

Плутон разгръща пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Ретрограден Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Сатурн ни зове да бъдем разумни и разсъдливи в делата си, а тъй като е в знака Стрелец, това ни се отразява най-вече по отношение на връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая щастливо Лято, изпъстрено с приключения и пътешествия!

Десислава Враджалиева – Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
ел. поща: [email protected]

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *