Астро-прогноза за периода 31 януари - 4 февруари 2018 г.: 1
астрология

Астро-прогноза за периода 31 януари – 4 февруари 2018 г.:

• 31 януари – Днес е Пълнолунието по оста Водолей – Лъв. Слънцето е във Водолей, а точно срещу него отстои Луната в Лъв. Тематиката е въодушевяваща и пъстра: приятели, другари, съмишленици, нестандартни идеи, любов, флиртове, игри, занимания с деца, светски изяви, самочувствие. Точно в 15.25 ч. ще бъде Пълнолунието, съответно в 11-ия градус на Водолей /Слънцето/ и в 11-ия градус на Лъв /Луната/. Днес има и пълно Лунно затъмнение в някои части на Земното кълбо. Ако имате желание, повече за затъмненията можете да прочетете в Уикипедия –
https://bg.wikipedia.org/…/%D0%97%D0%B0%D1%82%D1%8A%D0%BC%D…. По време на Пълнолуние някои хора не спят добре, а други са много напрегнати. Пазете се от нервни избухвания, внимавайте как общувате и се държите с другите. Погрижете се за тялото, ума, духа и психиката си, за да бъдете в кондиция. Малко след този час, в 15.38 ч., Меркурий излиза от Козирог, за да влезе във Водолей.

• 1 февруари – През деня се запазват астро-тенденциите от вчера. Вечерта в 21.13 ч. Луната се премества в Земната Дева. Важни стават работата, трудът, вниманието към детайла, критичността и самокритичността. Добра идея е да обърнете внимание на професията и кариерния си растеж заради хармоничния аспект между Луната в Дева и Сатурн в Козирог.

• 2 февруари – Луната е в Дева. Днес четирите елемента /Огън, Земя, Въздух и Вода/ са отлично балансирани, което означава, че налице са и ентусиазъм, и добро боравене с материалния свят, и интелект, и чувства. Всяка една от стихиите е добре представена от планети в нейното поле. Опозицията Луна-Нептун е възможно да ни накара да се заблудим в нещо или някого днес, или да станем жертва на прибързани и крайни емоции, на мъгляви идеи и нагласи. Добре е да се пазим от необмислени и ирационални постъпки, както и от отдаване на всякакви пристрастия и пристрастявания. Колкото повече обективно и зряло разсъждаваме в случая – толкова по-добре за самите нас.

• 3 февруари – През деня Луната остава в Дева и като цяло със съхраняват астрологичните конфигурации от вчера. Късно вечерта в 23.47 ч. Луната се премества във Везни и ни настройва на вълна партньорство, брак, хармонични взаимоотношения и красота. Квадратурата Юпитер – Венера може да зададе конфликти и напрежение в любовните ни връзки.

• 4 февруари – Днес Луната във Везни хармонира с Меркурий, Слънце и Венера. Посветете неделята на любовта, приятелите, близките и дома си. Делата и вътрешния ви психо-емоционален свят са в синхрон, денят определено е добър за всички ни.

• За седмицата са характерни следните планетарни и аспекти:

Слънцето е във Водолей. Време е да обърнем внимание на приятелите и съмишлениците си, както и на всякакви по-възвишени каузи и идеали. Водолей живее в бъдещето, в бъдното. Затова на много Водолеи им хрумват ексцентрични странни идеи и като цяло често остават неразбрани от останалите зодиакални знаци. Обаче точно сега, когато тече техният месец, не само ще бъдат разбирани по-лесно от околните, но и всички сякаш ще бъдем осенени от тяхното вдъхновение и визия. Приветствайте нестандартните пътечки в своя свят! Ще бъде за добро, ще бъде интересно, ще бъде весело. Пробвайте!

Луната изминава пътя от Рак /на 29 и 30 януари/ до Везни /на 3 и 4 февруари/, като първо нараства, после преминава през пълнолунната си фаза и накрая бавно започва да намалява.

Меркурий се премества от Козирог, където речта ни е премерена, точна, ясна и целево ориентирана, във Водолей, където се наблюдава струпване на интересни и дори екзотични идеи и хрумвания.

Венера е във Водолей. Там тя е свободолюбива, нестандартна, ексцентрична и склонна да смесва приятелството с влюбването и страстта.

Марс е в Стрелец. Той насочва жизнената ни енергия в посока учене на чужди езици, пътешествия извън страната и разнообразни духовни търсения.

Сатурн е в Козирог, неговото структуриращо влияние се усеща силно, тъй като сега той седи на своя трон и определено е много силен. Ако през изминалите години сте полагали усилия в работата и професията си, ще усетите как сега жънете богата и щедра реколта. Ако обаче сте се отдавали на леност и мързел, точно сега може да почувствате остро колко неразумно сте постъпили. Козирог дава само на онези, които са се потрудили. На останалите по-скоро взема. Затова е известен като Господарят на Кармата. Ще се наложи да изсърбате това, което сами сте си надробили, особено в сферата на кариерата и професионалния си растеж.

Юпитер е в Скорпион. Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион – сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Нептун е в своите владения в Риби. Интуицията ни е силна. Налице е повишен риск от пристрастявания и изпадане в зависимости.

Уран е в Овен. Пазете си нервите. Стремете се да не вземате прибързани и внезапни решения, които са ключови за вашия живот.

В момента няма нито една ретроградна планета. Всички се движат директно.

Имайте прекрасно и ползотворно Пълнолуние!

Десислава Враджалиева – Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: https://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

twitter: http://twitter.com/astrosviat 

Може също да харесате...