Дева
астрология

Днес в 8.29 ч. е Новолунието в Дева.

Днес в 8.29 ч. е Новолунието в Дева. Това означава, че в този час в България двете Светила /Слънцето и Луната/ съвпадат в 27-ия градус на Дева. Когато те транзитират заедно, както сега, разумът и емоциите ни вървят ръка за ръка, в синхрон. С по-голяма лекота реализираме във външния свят вътрешните си желания и стремежи.
Доколкото дотолкова в зодиакалния знак Дева в момента се намират цели 5 планети /Слънце, Луна, Меркурий, Марс и Венера/, а в Козирог е Плутон, може да се каже, че елементът Земя доминира в астро-картата. Земята придава твърдост, устойчивост, стабилност, практичност, търпение, прагматичност, съсредоточеност върху работата и труда.
Още по обяд обаче, точно в 13.05 ч., Луната ще се премести от Дева във Везни и ще промени психо-емоционалната енергетика на деня в посока засилване на стихията Въздух. Ще станем по-загрижени за хармонията и справедливостта, за красотата и естетичните ценности, за нашите любовни и интимни партньорства. Ще бъдем подпомогнати от образувалото се Небесно Хвърчило, в основата на което е Уран в Овен, чиито рамене са Венера в Дева и Сатурн в Стрелец, а неговото острие – Юпитер във Везни.
В 22.59 ч. на празничния 22 септември Слънцето се премества във Везни, което бележи настъпването на Есента.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *