Днес се радваме на голям Въздушен тригон 1
астрология

Днес се радваме на голям Въздушен тригон

Днес се радваме на голям Въздушен тригон, образуван от хармоничното разположение на Слънцето в Близнаци, Луната във Везни и Марс във Водолей Днес се радваме на голям Въздушен тригон 2 Какво по-подходящо астрологично съчетание за днешния празничен 24 май? Ден, в който честваме славянската писменост и култура, завещани ни от Светите братя Днес се радваме на голям Въздушен тригон 2

Въздушната стихия отговаря именно за познанието, интелекта, ума, блестящите идеи, които ни хрумват, великите открития, любознателността, любовта към книгите Днес се радваме на голям Въздушен тригон 2 А днес и двете Светила са във въздушни знаци, както и борбеният и амбициозен Марс. Влекат ни занимания и дейности, свързани с: общуването и комуникациите, обученията и квалификациите, пътуването и екскурзиите, образованието и опознаването на нови територии.

В същото време моментът е добър и за сътрудничество с околните, за партниране и отчитане на чуждата гледна точка за нещата, а също и за творчество, естетика, етика, философия. Склонни сме да се събираме с единомишленици и приятели, да се стремим към възвишени цели и идеали.

Хората със Слънце, Луна и/или Асцендент в Близнаци, Везни или Водолей, днес се чувстват прекрасно.

Юпитер и Нептун образуват точен Воден тригон, а Венера е в Рак. Представителите на водните знаци /Рак, Скорпион и Риби/ също се радват на емоционален комфорт и така да се каже – плуват в свои води. Заради Венера в Рак ни влече към дома, близките и семейството. Хубаво би било да се посветим на домашни занимания и да си сготвим нещо вкусно Днес се радваме на голям Въздушен тригон 2

Уран, Сатурн, Плутон и Меркурий в Земни знаци засилват нашата стабилност, устойчивост, постоянство и търпение. Интересите ни са трайни, особено в областта на духовното.

Сатурн “наранява” двете женски планети Луна и Венера. Това е така, защото Сатурн, Луната и Венера в момента транзитират в кардинални знаци и “се бият” помежду си. Това може да доведе до усещане за пречки, проблеми и трудности от страна на зрелите и младите жени. Ако сте жена, днес се поглезете с нещо приятно и се погрижете добре за себе си, за да сведете до минимум последствията от тази напрегната Тау-квадратура.

 

You may also like...