Зодия Овен
астрология

Пълнолуние по оста Овен – Везни,

Пълнолуние по оста Овен – Везни, довечера, точно в 21.44 часа. Най-силно ще усетят настоящата Лунна фаза представителите на кардиналните зодиакални знаци /Овен, Рак, Везни и Козирог/, както и тези от вас с Луна и/или Асцендент в някой от тези знаци. Вероятно ще изпитате силно психо-емоционално напрежение. Пазете се от нервни избухвания, от препиване и преяждане.

Луната е в Овен, а Слънцето е във Везни. Двете Светила се намират в опозиция днес. Завихрят се темите на Аз-а и партньорството. Овен държи здраво юздите по посока на личностните изяви и развиване на самочувствието и самоувереността. Везни се стремят към сътрудничество, работа в екип, коопериране, хармония и естетика. Овен гордо се пъчи: “Аз!”, докато Везни меко прошепват: “Ние!”.

Затова не е чудно, че тези дни акцентът ще пада върху взаимоотношенията между хората. Важни са любовните връзки, договорните отношения, това как се общува, как се поставят цели, как си влияем взаимно. В същото време се учим в движение как най-добре да съчетаваме личните си нужди и потребности с нуждите и потребностите на околните и близките си. Фина материя.

Желая на всички възможно най-спокойно и ползотворно Пълнолуние!

Ще се радвам да минете и да споделите след този мой пост как се е отразило то лично на вас, благодаря предварително на всички, които ще се включат с мнение и позиция!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *