mountain ranges during nighttime
астрология

31 май 2021 г., понеделник, ден на Луната.

64 / 100
white and blue round ornament31 май 2021 г., понеделник, ден на Луната.
Ето моята астро-прогноза за днешния ден:
Разпределението на планетите по стихии /елементи/ е следното:
– Налице са 5 планети във Въздушни знаци: Слънце в Близнаци, Луна във Водолей, ретрограден Меркурий в съвпад с Венера в Близнаци и ретрограден Сатурн във Водолей. Широк квадрат Слънце в Близнаци – Юпитер в Риби. Тригон Слънце-Луна, тригон Слънце-Сатурн. Съвпад Сатурн и Луна. Понеделник като ден на Луната ни интересува главно тя – в намаляваща фаза е, Въздушна и динамична, приятелски настроена, нестандартна и ексцентрична, “умна” и човеколюбива. Богато аспектирана от няколко страни – от Слънцето в Близнаци, от Меркурий и Венера в Близнаци, от Уран в Телец /квадратура/ и от Сатурн /съвпад/. Представителите на Близнаци и Водолей са в стихията си, на моменти са направо неудържими, и добре, че Меркурий вече е ретро, че малко съумява да озапти хаоса и припряността, приказливостта и бъбривостта на архетипа Близнаци.
– Имаме 3 планети във Водни знаци: Марс в Рак /той там е в слаба позиция, но аз лично много му се радвам винаги, защото имам рожден Марс в Рак и този негов транзит винаги ме прави много здрава, пробивна, успешна, в същото време нежна, мечтателна, романтично настроена, домошарка и изпълнена с майчинска любов – съжалявам за личното лирично отклонение, но не можах да се въздържа…/, Юпитер и Нептун в своите владения в Риби /а ето това пък как само го чаках и мечтаех напоследък!, и двамата господари на моя Слънчев знак Риби заедно и то директно движещи се… Юпитер ми дава бликащ оптимизъм и усещане за изобилие, а Нептун – интуиция, мечтателност, творчески усет… в комбина ми действат окрилящо и стимулиращо, сбогом, депресивни състояния! – извинете ме, пак се отклоних/.
– Изпитваме влиянието и на 2 планети в Земни знаци: Уран в Телец и ретрограден Плутон в Козирог. Промени и трансформации, свързани с финансите, кариерата, професионалното развитие, при много на брой хора. Общо взето трябва да се адаптират, лесно или трудно. Защото нито Плутон е мек, нито Уран. И ще трябва да се съобразим с техните повели в момента. Марс и Плутон са в опозиция, бъдете внимателни заради този напрегнат аспект.
Друг аспект, заради който трябва да сме нащрек, това е квадратурата между Нептун в Риби и съвпада на Меркурий и Венера в Близнаци. Възможно е да кажем нещо на някого, което ние считаме за любящо, а то да нарани сърцето на събеседника ни. Още повече, че Меркурий вече е ретрограден, така че всякакви словесни недоразумения и бъгове в комуникацията са повече от обичайни за този период от годината. Няколко пъти помислете, преди да изречете.
– За съжаление на всички Огнени знаци /Овен, Лъв, Стрелец/ в момента нито една планета не транзитира в огнен знак, което може да отслаби духа, волята и оптимизма на представителите на този елемент. Както въздушните знаци са в стихията си, така огнените са в плато или дори в дупка. Доскоро така се чувстваха водните знаци, особено Рибите, така че нека помним, че животът има своите цикли и че всичко е в един непрестанен кръговрат. Овни, Лъвове и Стрелци, запазете плама в себе си, поддържайте огънчето и топлината, в един момент ще дойде и вашият звезден миг да ги изкарате навън в света, за да запалите жарък огън и да огреете и сгреете всички наоколо с него. Проявете малко търпение, като моята Луна в Стрелец разбира колко трудно е това понякога…
Хубава и успешна нова работна седмица от мен!
Десислава Враджалиева
https://astrosviat.com/ – моят сайт, заповядайте и там 🌺☯ 🥰
П.П. Питайте, ако имате въпроси, ще ви отговоря при първа възможност.

Може също да харесате...