cancer
астрология

12 юли, четвъртък

12 юли, четвъртък, денят на Юпитер. Вчера не успях да пиша, за което ви се извинявам. Как беше при вас? Юпитер дари ли ви с успехи, поръси ли ви с късметлийския си прах, разшири ли вашите шансове и възможности за изобилие и щастие? Юпитер транзитира в Скорпион в момента, и прави хубав голям тригон със Слънцето и Луната в Рак от една страна, и с Нептун в Риби от друга страна. Представителите на Водните знаци /Рак, Скорпион и Риби/ се чувстват благословени. Може да „намажат“ и хората с Луна и/или Асцендент в някой от тези знаци, тоест почти всички 12 юли, четвъртък 1

13 юли, петък, денят на Венера. Петък 13-ти. Суеверни ли сте? Не бъдете. Много хубави неща са се случвали и се случват на тази дата. А Венера е другият благодетел в астрологията, освен Юпитер. Венера и Юпитер са бенефиците. Даряват блага, късмет, щастие. Венера транзитира в Дева в момента, и също прави точен голям тригон с Уран в Телец и Сатурн в Козирог. Затова и на представителите на Земните знаци /Телец, Дева и Козирог/ много им върви днес, както и на тези с Луна и/или Асцендент в някой от тези знаци.

Най-важното събитие днес обаче е Новолунието в Рак, което се случи точно в 5.51 часа сутринта. Двете Светила – Слънцето и Луната – съвпаднаха в 21-ия градус на Рак. Рак е зодиакалният знак, отговарящ за рода, семейството, дома, близките, роднините, майчинството, родината и вътрешния психо-емоционален свят като цяло. Рак е Воден, интуитивен знак, подвластен на чувствата, емоциите и сърдечните трепети.

Днес е добре да напишем списък с новолунни желания. Може да поискаме да станем родители или да бъдем по-добри родители на нашите деца. Може да поискаме здраве в областта на гърдите, матката, репродуктивните органи. Може да поискаме уютен сигурен дом, близост с роднините, разбирателство в рода, вътрешен мир и душевно спокойствие. Можем да пожелаем и повишаване на усета и интуицията ни за нещата.

Отпуснете се, затворете очи и си представете какво ще е, когато всички тези ваши мечти се претворят в реалността. После ги съчинете и напишете възможно най-подробно, с конкретни очертания и изпълнени с вярата, че всичко това вече пътува към вас. Щастливо Новолуние на всички! Не споделяйте списъка си с други хора. Скътайте го дълбоко в сърцето си. След 2-3 дни можете да започнете да действате по-активно в съответствие с поставените цели и желания.

Може също да харесате...