астрология

Астро Прогноза за периода от 30 януари до 5 февруари 2017 г.:

16406650_1864270767190141_8469018208477863756_n logo-astroАстро Прогноза за периода от 30 януари до 5 февруари 2017 г.:

  1. 30 януари – започваме новата седмица с Водна Луна. От вчера вечерта в 18.11 ч. Луната е във водните подвижни Риби и промени общата психо-емоционална атмосфера в посока по-изострена чувствителност, емоционалност, състрадателност, нежност и отзивчивост. Риби са пасивен, мечтателен, съзерцателен зодиакален знак. Знак, който обича поезията, изкуството, романтиката. Ако можете, отдайте се на тихи и спокойни домашни занимания, заобиколени от близките си. Послушайте музика, изгледайте някой филм заедно, посветете се на вътрешния си свят и на духовните си интереси. Ако обаче сте на работа, се пазете от грешки, в момента всички сме по-отнесени и разсеяни. Венера и Нептун също са в Риби, затова интуицията е силна, вслушвайте се във вътрешните си усещания, те няма да ви подведат сега.

31 януари – Луната остава целият ден в Риби, запазват се тенденциите от вчера. Днес е налице съвпад между двете женски планети – Луната и Венера. Отношенията между младите и зрелите жени са много добри, а общуването им е особено благоприятно в момента. Луната е прекрасно аспектирана от Меркурий и Плутон, затова съумяваме да изразим добре себе си във външния свят. Не са изключени и дълбоки промени и вътрешни трансформации. Чак в 23.45 ч. Луната влиза в Огнения кардинален знак Овен, но това ще се усети ясно едва през утрешния ден или ако сте будни нощеска.

1 февруари – стартираме новия месец с Луна в Овен. Правим нещата пламенно, с хъс, оптимизъм и амбиция. С ентусиазъм. В това се изразява преимуществото на Огнената Луна. Ставаме активни, борбени, смели, предприемчиви и инициативни. Изпълнени сме със сили и чувстваме някаква мощ, сякаш нищо не може да ни се опре. Добре е да бъдем физически активни днес, да спортуваме, да танцуваме или поне да се разходим навън. Слънцето е във Водолей и образува хармоничен аспект с Луната. Отношенията мъже-жени са добри. А добрите идеи с лекота се въплъщават в действителността.

2 февруари – Луната е в Овен целият ден, напълно се съхраняват тенденциите от вчера. Продължава хармоничният аспект секстил между двете Светила /Слънцето и Луната/.

3 февруари – още в 3.51 ч. в ранната петъчна сутрин Луната се премества в Земния неподвижен Телец. Луната екзалтира в Телец, там тя проявява много силно грижовната си майчинска енергия. Телец обича сетивните удоволствия: удобните дрехи, вкусната храна, качественият сън, масажите, телесните наслади. Погрижете се днес да задоволите желанията на тялото и душата си. Ходете бавно. Осигурете си спокойствие. Отпуснете се. Кой е казал, че всичко се постига само с въодушевление и бързи реакции? Напротив, някои неща се постигат плавно, с постоянство и търпение. Това можете да усвоите от Телеца, послушайте го. В 17.54 ч. Венера излиза от Риби, за да влезе в Овен и да се срещне отново със своята „половинка“ Марс, който я очаква също в Овен. Венера ще остане в огнения Овен до 5 юни и ще насити любовните отношения със страст, драматизъм, чувственост, темпераментност, но и с риск от повече конфликти и гневни избухвания.

4 февруари – Луната е в Телец цял ден, запазват се астрологичните тенденции от вчера.

5 февруари – в 6.48 ч. сутринта Луната влиза във Въздушните подвижни Близнаци. Динамика, движение, любопитство, любознателност, стремеж към пътувания и учене на нови неща ще бележат днешната неделя. Денят е добър за общуване и за излизания с приятели и близки, за танци и отправяне на път, но също и за подготвяне на творчески проекти и всякакъв тип обучения. Любовните връзки също се поддържат доста успешно, предвид образувалия се хармоничен аспект между Луната в Близнаци от една страна, и Марс и Венера в Овен от друга.

За цялата седмица са характерни следните планетни позиции:

Кардинални Тау-квадратури, включващи Уран в Овен, Юпитер във Везни и Плутон и Меркурий в Козирог. Водещи са три различни стремежа: към лична изява, към партньорство и към професионални изяви. Това води до повишаване на стреса у много от нас, защото се чувстваме като разкъсани в три различни посоки. Най-високо емоционално напрежение тази квадратура носи на представителите на кардиналните знаци /Овен, Рак, Везни и Козирог/, както и на хората с Асцендент и/или Луна в тези знаци.

Секстил Юпитер – Сатурн: винаги когато Сатурн и Юпитер са свързани хармонично помежду си, както е сега, може да очакваме два коренно различни резултата – или огромен неуспех, или траен късмет и щастие. Това зависи от това какво сме правили в предходните седмици и месеци. Ако сме отработвали негативните си черти и сме полагали усилия, реколтата ще бъде изобилна и щедра. Ако сме мързелували и лентяйствали, този аспект между двата гиганта Сатурн и Юпитер може силно да ни разтърси и да ни повали тежко на земята.

Юпитер е във Везни. Това е планетата, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той ще транзитира в знака на партньорството и брака чак до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

От 3 февруари Марс и Венера транзитират заедно в Огнения Овен. На 28 януари Марс се качи на своя трон в Овен и ще остане там до 9 март 2017 година. Амбиция, смелост, активност и засилена мъжка енергия е налице в този период. Венера го последва и ще остане там до 5 юни с кратки прекъсвания, когато ретроградно ще се върне в Риби и отново ще сложи розовите очила в любовта.

Меркурий все още е в Козирог, до 7 февруари 2017 г. Налага се да бъдем по-умерени в изказванията си, по-търпеливи и да се научим да структурираме по-добре мисълта и идеите си. Плановете, които съставяме в този период, вероятно ще бъдат постижими и реални, стига да подходим към тях отговорно. Постигането на тези цели ще отнеме време, но ако те са достатъчно премислени, резултатите ще бъдат удовлетворяващи и дълготрайни. Неслучайно винаги в началото на Новата година ние си обещаваме през следващата да положим повече усилия за нещо, което сме отлагали в предходната. Винаги по това време Меркурий преминава през Козирог и ни вдъхновява за по-големи цели и мечти. Знакът на Козирог се свързва с постоянството, волята и търпението. Това са качествата, на които трябва да наблегнем и да не се отчайваме, ако резултатите се забавят, защото това не означава, че няма да са налице в малко по-късен етап. Меркурий в Козирог е етапът, в който трябва да се вгледаме в по-далечното бъдеще, етапът, в който да си поставим по-сериозни и дългосрочни проекти.

В периода на небосвода няма ретроградни планети. Всички те се движат директно, което е предпоставка за успехи и спокойна цялостна психична атмосфера. Метафорично казано, всеки си е на мястото и се грижи по най-оптималния начин за сферата, за която отговаря.

Желая здрава и щастлива седмица!

Десислава Враджалиева – Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *