moon
астрология

22.10.2018 г., понеделник, ден на Луната

22.10.2018 г., понеделник, ден на Луната. В 10.01 ч. сутринта Луната излиза от Водните Риби и влиза в Огнения Овен. Атмосферата веднага се променя по посока на повече активност, целеустременост, борбеност, упоритост, оптимизъм, водачество, амбиция. На Огнените знаци мъничко им олеква, все пак Луната транзитира в Овен 22.10.2018 г., понеделник, ден на Луната 1
23.10.2018 г., вторник, ден на Марс. А той транзитира във Водолей и се движи директно. Активността ни е насочена към нестандартните идеи и към срещите с приятели, към участие в социални групи и мрежи. Луната остава целият ден в Овен, съхраняват се тенденциите от вчера. Венера е в Скорпион и е ретроградна – продължават да се появяват хора от любовното ни минало и да “мътят водите” на спокойствието ни. Още повече, че днес, точно в 14.15 ч. Слънцето излиза от Везни и влиза в Скорпион. Настройва ни на Скорпионова тематика: страст, секс, смърт, окултното, тайното, езотеричното, парите на другите, банките, трансформацията… спокойно 22.10.2018 г., понеделник, ден на Луната 1 само звучи страшно… иначе е просто изключително интересно!
24.10.2018 г., сряда, ден на Меркурий. Той се намира в Скорпион и се движи директно. В страстния Воден Скорпион вече транзитират цели 4 планети: Слънцето и Венера съвпадат в началото на знака, а Меркурий и Юпитер съвпадат в края му. Слънцето влезе в Скорпион вчера по обяд и ще транзитира там цял месец. Юпитер и Меркурий скоро ще излязат от там. В 17.37 ч. Луната влиза в Земния Телец и веднага започва да прави точна опозиция със Слънцето. Луната и Уран съвпадат в Телец и са в опозиция със Слънцето и Венера в Скорпион.
Точната фаза Пълнолуние настъпва на 24.10., в сряда, в 19.50 ч., по оста Телец-Скорпион, по оста 12-6 домове. Тези две оси по знак и по дом задават и водещите теми на това Пълнолуние:
– Телец и Скорпион отговарят за парите. Телец символизира парите, които печелим с личен труд. Скорпион символизира боравенето с чужди пари и средства, тук са парите на партньора ни, на банките, всякакви инвестиции и инвеститори. Също така Телец и Скорпион са знаците на енергията и ценностите. Телец говори за материални блага, злато, чувствени наслади, упорито преследване на целите. Скорпион – за чар, магнетизъм, еротика, страст, харизма, постигане на целите чрез лично присъствие и излъчване. Телец са моите пари, Скорпион – нашите и техните пари. Телец е строителят, земеделецът, бачкаторът, Скорпион – любимката на краля, домакинята, любовницата, глезеният син. …
– 6 и 12 домове представляват оста на Служенето. 6. дом служи като Девата – по практичен, земен начин. 12. дом служи като Рибите – по духовен, психо-емоционален начин. И двата начина са добри 22.10.2018 г., понеделник, ден на Луната 1 Въпросът е в това кой, кога, как и защо ги прилага. И дали умее да се погрижи за себе си, грижейки се за останалите. …
Мощно, трансформиращо Пълнолуние! … Възползвайте се максимално от него.
25.10.2018 г., четвъртък, ден на Юпитер. Юпитер все още е в Скорпион. Луната днес си остава в Земния Телец. Грижовни сме. Мислим за материални успехи и блага. Възможно е все още да сме под напрежение, повлияни от вчерашното Пълнолуние.
26.10.2018 г., петък, ден на Венера. Венера е ретроградна, в Скорпион. Вечерта в 22.41 ч. Луната ще влезе във Въздушните Близнаци и ще насити атмосферата със съвсем друга енергетика, която обаче ще усетим чак през идващия уикенд.
27.10.2018 г., събота, ден на Сатурн, който продължава да седи на своя трон в Козирог. Луната в Близнаци ни прави подвижни, любопитни, любознателни, общителни, отлично боравещи с информацията и словото като цяло.
28.10.2018 г., неделя, ден на Слънцето, което стабилно е навлязло в Скорпион. Трансформиращ ни месец! Всякакви промени са дълбоки, понякога болезнени, но винаги ни учат на нещо ново и проправят път към бъдното. … Тайнственост. Окултни и езотерични познания. Загадъчност и магичност. Синхроничности. Интересно е да си жив. Луната обаче продължава да е в Близнаци. Учим, пътуваме, комуникираме един с друг, пишем, говорим, докосваме се до непознати места, движим се, спортуваме, пътешестваме 22.10.2018 г., понеделник, ден на Луната 1

You may also like...