photo of outer space
астрология

23 април 2020 – Слънцето, Луната и Уран съвпадат в Земния Неподвижен зодиакален знак Телец

23 април 2020 – Слънцето, Луната и Уран съвпадат в Земния Неподвижен зодиакален знак Телец. Новолуние е, значи е време за списъка с новолунни желания. Успокойте ума си, извадете лист и химикал, и напишете няколко свои желания, свързани с материалния успех, постоянството, търпението, стабилността, парите, чувствените удоволствия, сетивните наслади, грижата за Земята и природата като цяло, строежа, градежа на нещо ново тухличка по тухличка. Това са желания, свързани със Земната енергия на този знак. Питали са ме – не може ли на компютър да ги напиша? Може, но написаното на ръка има друга енергия, минало ти е през пръстите, повече ти е докоснало душата и ума. Днес целият ден е подходящ да напишете своя списък с новолунни желания. Бъдете смели, дерзайте, искайте за себе си! Не за другите хора, не за околните, колкото и да са ви близки. За себе си. И го направете с кристално чистата вяра, че желаното вече е при вас, вече е постигнато и материализирано Пробвайте.
aerial photography of flowers at daytime
Иначе, напрегнато си е днес. Квадратура на Плутон и Юпитер в Козирог с Меркурий в Овен. Квадратура на Сатурн във Водолей със Слънцето, Луната и Уран в Телец. Квадратура на Венера в Близнаци с Нептун в Риби. Образуваща се квадратура на Марс във Водолей с Луната. Налице са вероятно междуличностни конфликти и огромно вътрешно психо-емоционално напрежение. У всички ни.
Хармония между Марс във Водолей и Венера в Близнаци. Въздух в Любовта. На влюбените им е добре. Имат идеи, ентусиазъм за движение, за промени, за разходки… Хубав и успешен ден от мен!

Може също да харесате...