strelec
астрология

24 юли, вторник, денят на Марс

24 юли, вторник, денят на Марс. Марс, който в момента е ретрограден и транзитира във Водолей. За съжаление е зле аспектиран – от три посоки “го бият” други планети: Слънцето в Лъв, Уран в Телец и Юпитер в Скорпион. Напрежение усещат предимно представителите на неподвижните знаци /Телец, Лъв, Скорпион и Водолей/, както и хората с Луна и/или Асцендент в някой от тези зодиакални знаци. Пазете се от нервни избухвания и междуличностни конфликти.

Колкото до Луната, тя днес се намира все още в Стрелец и е в хармоничен аспект с Меркурий в Лъв. Ще ни върви, ако решим да учим нови неща, да се движим, да пътуваме надалеч. Оптимистично настроени сме като цяло. А и ни се отдава да изразяваме отлично вътрешните си желания и импулси, така че да бъдем разбирани от околните. Радваме се на последни дни, в които Меркурий все още се движи директно. Общуваме с лекота.

Част от квадратурите и опозициите, характерни за вчерашния ден, вече се разсейват, което е много добре. Напрежението осезаемо ще отслабне. Основно в сферата на партньорските взаимоотношения и любовните връзки това ще се усети и на хората масово ще им олекне. Конфликтите се заглаждат, чуваемостта се увеличава, разбирателството се установява все по-често.

Луната ще излезе от Стрелец и ще влезе в Земния кардинален Козирог още в 0.51 ч. веднага след полунощ. Разбира се, понеже това преминаване в друг знак става през нощта и едва ли ще сме будни през това време, ще усетим новия Лунен транзит чак на следващия ден, в сряда, 25 юли, но повече за него – утре. Засега само ще спомена, че когато Луната е в Козирог, всички ставаме по-устремени към кариерно развитие и растеж, амбицирани сме да имаме повече професионални постижения и да успяваме като цяло. Хубав вторник от мен!

Може също да харесате...