full moon, moon, full-2055469.jpg
астрология

28 април 2022 г. – налице са два доминиращи елемента в момента:

54 / 100
blue body of water28 април 2022 г. – налице са два доминиращи елемента в момента: Вода и Земя.
Марс, Нептун, Венера и Юпитер транзитират във Водните Риби. Заедно като стелиум Нептун, Венера и Юпитер участват в образуването на бисекстил с Меркурий в Телец и Плутон в Козирог. Усеща се като блага, Земно-Водна енергия. Интуицията е висока, емпатията и състраданието – също. Секстилът Слънце в Телец и Марс в Риби също е доста благоприятен и хармоничен аспект, особено за мъжете. Те може би са устремени към печелене на пари и средства, но остават меки и съобразяващи се с околните.bonfire
Луната обаче е неаспектирана точно в момента, намира се в буйния и безстрашен Овен, като фаза е намаляваща, точно два дена преди Новолунието в Телец.
Всички планети се движат директно, точно сега все още няма ретроградни планети.
Въздушен е само Сатурн във Водолей. Огнена е единствено Луната в Овен. Затова и представителите на Въздушните и Огнените знаци като цяло не се чувстват много комфортно през този период. Земни са Слънцето, Уран и Меркурий в Телец, и Плутон в Козирог. Водни и на трон са Юпитер и Нептун в Риби, както и звездната любовна двойка Марс и Венера, също в мечтателните и нежни Риби. По тази причина представителите на Водните и Земните зодиакални знаци усещат някакъв подем, дори разцвет, във всички сфери на живота си.

.

Може също да харесате...