3 Август, денят на Венера 1
астрология

3 Август, денят на Венера

И така – нищо, че денят вече е към своя край, с какво ще го запомним в астрологичен план?
С Луна в Овен. Чак до 22.54 ч. тази вечер. Активността, жарките емоции и импулсивните действия, характерни през последните 2-3 дни, са до този час обаче.
След 22.55 ч. тази вечер енергетиката се променя осезаемо, тъй като Луната се премества в Земния плавен, бавен, търпелив и дори малко муден Телец. В случая е за добро. Атмосферата се успокоява.
Не зная за вас, но последните дни буквално усещах как напрежението витае във въздуха и околните са напрегнати, по-склонни да спорят и да предизвикват конфликти. Естествено е – на фона на ретроградни Марс и Меркурий, на тежък дисхармоничен аспект между Уран и Марс, и на Тау квадратура Слънце-Марс-Уран.
Общо взето може да се каже, че ни очаква един малко по-лежерен и благ уикенд. Със Земна Луна. Уютна, грижовна, блага, практична, прагматична, чувствена… Компания й правят другите няколко планети, транзитиращи също в Земни знаци: Венера в Дева, Сатурн и Плутон в Козирог, Уран в Телец.
Комбинацията Луна-Уран заедно в един и същ градус в Телец предразполага към обръщане на погледа към Земята, към почивката и отдиха, към грижата за себе си, дома, растенията, домашните любимци, животните, градините, парковете… Излезте сред природата. Използвайте почивните дни, за да се докоснете до зеленината и покоя на планините и горите, или за да се потопите в прохладното синьо на реките, потоците или морето.
Телец е знакът, който отговаря и за парите, изобилието, материалното благополучие, финансовата сигурност, трупането на блага и ценности. Ако не ви се удаде да си почивате, може времето да е подходящо да спечелите средства чрез труда си. Положете усилия и ще останете доволни от резултатите. Телец работи упорито, постоянно, търпеливо, целенасочено и успява да съгражда малко по малко, без да бърза, тухличка по тухличка. Така че можете да се възползвате от тези негови качества, за да постигнете нещо важно за вас, през събота и неделя.
Утре ще се случат още неща, така че следете страничката ми, за да останете информирани!
Приятна вечер 3 Август, денят на Венера 2

Десислава Враджалиева,
Астропсихолог, тел. и вайбър: 0887 76 50 59 /до 19 ч./,
имейл адрес: [email protected]

You may also like...