30 октомври, вторник, ден на Марс. 1
астрология

30 октомври, вторник, ден на Марс.

30 октомври, вторник, ден на Марс. Марс в момента транзитира във Водолей, това е знакът на приятелствата, съмишлениците, социалните мрежи, обществените групи и общности, високите технологии, нестандартното мислене, нетрадиционните решения, ексцентричните идеи, новаторския подход. Мъжката ни енергия и активност е насочена предимно към гореизброените области.
Колкото до Луната, тя днес остава целият ден в своите владения в Рак. Разказах ви за Луната в Рак вчера. Как ще сме подвластни повече на своите чувства и емоции, как ще ни се иска да се сгушим в някого или ние самите да се погрижим за някого, как ще ни влече към дома, рода и близките, как темите за родителството, майчинството, недвижимите имоти и вътрешното ни психично пространство ни стават особено важни.
Луната продължава да намалява. Днес е хармонично аспектирана от Нептун в Риби и от Юпитер и Меркурий в Скорпион. В същото време е в напрегнато отношение с Плутон в Козирог. Плутон, великият трансформатор и разрушител, ще я тласне към повече размишления за миналото, към ревизия и преоценка на събития и случки, към нужда от преосмисляне и ретроспекция.
Точно както вчера цели 6 от 10 планети транзитират във Водни знаци в момента. Водещ елемент – Водата.
Меркурий и Юпитер съвпадат точно, възможно е да усетим разширение в областите, управлявани от Меркурий – пътувания, обучения, общуване, търговия, занаяти, образование. Заради напрегнатия аспект Меркурий-Марс обаче се пазете от невъздържани изказвания и гневни тиради. Опозицията Уран-Венера може да даде неочаквани ситуации и внезапни случвания в сферата на парите и/или любовта, бъдете нащрек и внимавайте.

Може също да харесате...