moon transit
астрология

31 юли, вторник

31 юли, вторник, денят на Марс:
– По обяд ще се радваме на хармоничен бисекстил: Луната и Нептун ще съвпаднат в 16-ия градус в Риби, и ще са отлично аспектирани от Юпитер в 14-ия градус в Скорпион и от Плутон в 19-ия градус на Козирог.
– Сатурн и Уран тригонират в земни знаци. Безумните идеи ще бъдат регулирани и възпирани от Сатурн, който пък от своя страна няма да бъде чак толкова строг и суров заради връзката му с нестандартния Уран.
– Плутон е в тригон с Венера и в секстил с Юпитер. Очакваме дълбоки трансформации в любовната сфера, които ще бъдат за добро в крайна сметка, но могат да се усетят доста болезнено.
– Квадратура на Меркурий с Юпитер. Може да възникне конфликт с висшестоящ в йерархията.
– Слънцето е в Лъв, Луната – в Риби. На фона на творческото, топло, жизнерадостно и любящо Слънце, имаме Водна, пасивна и мечтателна Луна в най-нежния, емоционален, сантиментален, състрадателен, раним и чувствителен знак на зодиака – Риби. Луната е намаляваща, след фазата на Пълнолунието.
– Опозиция на Венера с Луна и Нептун. Илюзии в любовта. Напрежение в общуването между младите и зрелите жени.
– Опозиция на Слънце с Марс. Квадратури на Слънцето с Уран и Юпитер. Напрежение в общуването между младите и зрелите мъже. Като цяло мъжете са напрегнати, чувстват се засилени да действат и/или им се случват внезапни, неочаквани неща.
– Ретрограден Меркурий, в Лъв. Имайте си го предвид. Меркуриевото ретроградие често оказва негативно влияние върху комуникационните системи и мобилните устройства, върху начина, по който общуваме писмено и устно, върху пътуванията ни. Бъдете внимателни. Пазете се от участие в словесни битки. Не правете прибързани заключения и изводи, изчаквайте, проверявайте документацията и електронната поща по два пъти. Риск от изпадане в недоразумения с околните.
– Ретрограден Марс, във Водолей. В точна квадратура с Уран, в Телец. Възникват стари конфликтни ситуации. Появяват се мъже от вашето минало. Или битки отпреди. Напрегнатият аспект Уран-Марс е взривоопасен. Затова се пазете от токови удари, порязвания, падания, внезапни наранявания, колебания в пулса и кръвното налягане, главоболие и мигренозни пристъпи, и други подобни. Бъдете нащрек.

Може също да харесате...