4 Ноември, Понеделник 1
астрология

4 Ноември, Понеделник

4 Ноември, Понеделник, 7.30 часа сутринта 4 Ноември, Понеделник 2 Започва нова работна седмица. И то веднага след балотажа на местните избори. В екипи и колективи ще се обсъждат резултати в проценти. Ще кипи и ще ври от емоции 4 Ноември, Понеделник 2 Естествено е. Лунен ден. Ден на настроения. А Слънцето – в страстния Скорпион. Няма да е скучно! Никак даже 4 Ноември, Понеделник 2

Луната транзитира във Въздушния неподвижен знак на Водолея. Всякакви нестандартни и ексцентрични идеи ще си пробиват път в масовото съзнание. Ще бъдем разчупени в мисленето си, но и малко “отнесени от вихъра”. Ако гоним точно време и спешни срокове, трябва да внимаваме и да си ги гоним. Нас ни чакат.

Неподвижна квадратура между двете Светила /Слънцето във Водния Скорпион и Луната във Въздушния Водолей/. Може би утре ще се чувстваме доста напрегнати, а нервите ще си ги усещаме като опънати струни на цигулка. Затова е добре да се щадим повече, да си почиваме отвреме-навреме, да се пазим от излишни дрязги. Особено от конфликти и драми между представителите на двата пола.

По-хубаво е да се видите с приятел от вашия собствен пол. По-спокойно ще бъде. А и Луната във Водолей съдейства всячески на приятелствата, общуването между хората, както и връзките в различни общности, групи, форуми и широки социални мрежи. Човеколюбие. Толерантност.

Меркурий се движи ретроградно в Скорпион. Жлъч, злъч, святкащи от гняв погледи, “разстрелващи” реплики, яки недоразумения и бъгове в системите за комуникация. Не се шашкайте, ако получите информация от някой канал, може би източникът ще ви заблуди.

Венера и Юпитер са в Стрелец – пътешествия, учене, обучения, образование, търсене на Истината, приключения, чужбина, чужди езици, връзки с чужденци.

Сатурн и Плутон в Козирог – фокус върху кариерата и професионалното израстване. И понеже се движат директно, всичко ще бъде за добро, ще имате успех.

Нептун в Риби и Уран в Телец се движат ретроградно. Марс се движи директно във Везни, знакът на партньорството, брака, хармонията, любовта, справедливостта и красотата.

Кардиналната квадратура между Марс във Везни и Сатурн и Плутон в Козирог ще ни раздвоява и ще ни кара да се двуомим на какво да обърнем внимание предимно – на връзката си ли или на работата си.

А Тау-квадратурата Слънце-Луна-Уран е възможно да стане причина за срутването на доста бракове или интимни партньорства от семеен тип / съжителства. Взривоопасна конфигурация е налице – планетата на неочакваните промени и обрати Уран, в момента в Телец, е в напрегнати отношения едновременно и със Слънцето в Скорпион, и с Луната във Водолей. Напрежение, конфликти, ярост и тъга, ще съпътстват деня…

Секстилът Марс-Юпитер ни прави действени, упорити, смели, инициативни и пробивни, а бисекстилът Слънце-Нептун-Сатурн-Плутон – доста интуитивни, артистични, трансформиращи се и отговорни. Късно вечерта след 23 часа ще се образува още един благоприятен бисекстил: между Луната, Юпитер и Марс, което ще ни накара да се почувстваме истински окрилени, късметлии и дори летящи от радостни емоции и кипящи страсти. Силни хармонични аспекти! Желая ви зареждаща седмица и много ентусиазъм, с който да си сбъдвате мечтите!

Може също да харесате...