синя луна
астрология

4 юни, понеделник

4 юни, понеделник. Днес сме под влиянието на Луната, защото тя управлява понеделниците. Податливи сме да изпадаме в настроения, да се поддаваме на чувства и емоции, но затова пък ще имаме инстинкт и нюх за правилното и доброто за нас 4 юни, понеделник 1

Луната е във Водолей целият ден и продължава да намалява след Пълнолунието от миналата седмица. Чувстваме се волни и свободни като птички 4 юни, понеделник 1 Общува ни се повечко, искаме да се срещаме със съмишленици и приятели, хрумват ни интересни идеи. Като цяло напредничавото мислене и човеколюбието са черти, характерни за Водолеите, а когато Луната е във Водолей, всички ставаме с една идея по-„въздушни“. Тоест склонни сме да се движим, да сме с гъвкав и подвижен ум, да бъдем любознателни и учещи с лекота. Още повече че Меркурий и Слънцето съвпадат в Близнаци, също въздушен знак, и образуват хармоничен тригон с Луната. Чувстваме се добре днес.

За това спомага и Хвърчилото, хубава астрологична фигура, налична в транзитната карта и днес. Основата му е Венера в Рак, раменете му са Нептун в Риби и Юпитер в Скорпион, а е устремено към целта Плутон в Козирог. Преведено на ежедневен език това означава, че стихията Вода е много застъпена днес. Интуитивност, усет за нещата, чувствителност, емоционалност, дълбоко преживяване на случките и ситуациите. Всякакви водни процедури се отразяват добре на тялото и на душата. А стремежът ни е към високи постижения в професията. Възможно е точно днес чувствата да спомогнат кариерното ни израстване, колкото и странно да звучи това 4 юни, понеделник 1 Действайте! Звездите ви подкрепят с пълни шепи.

Може също да харесате...