horoscope globe
астрология

5 юни 2020, 22.11 ч., вчера вечерта

11 / 100

5 юни 2020, 22.11 ч., вчера вечерта – Пълнолуние по оста Близнаци-Стрелец. Съвпад Слънце-Венера в Близнаци точно срещу Луна в Стрелец. Огромно емоционално напрежение, породено от образувалата се Подвижна Тау-квадратура: Марс и Нептун в Риби, Слънце и Венера в Близнаци, и Луна в Стрелец. Особено силно и осезаемо почувстваха това Пълнолуние представителите именно на подвижните знаци в Зодиака /Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

close up photography of red fish
Разпределението по стихии /елементи/ е следното:
* Въздух – Слънцето и Венера са в Близнаци, Сатурн е във Водолей, като Венера и Сатурн са ретроградни.
* Вода – Марс и Нептун са в Риби, Меркурий е в Рак, всички те се движат директно.
* Земя – Ретроградните Плутон и Юпитер транзитират в Козирог, Уран – в Телец.
* Огън – Луна в Стрелец.
Темата на това Пълнолуние е образованието, пътуването, ученето на нови неща, приключенията, обучението, търсенето на истината, общуването, комуникациите, боравенето със словото, търговията, сръчността, любознателността, любопитството, пътешествията наблизо и надалеч, докосването до нови територии.
6 юни 2020, 18 ч., Луната все още се намира в Огнения Стрелец и все така е единствената планета в момента, транзитираща в Огнен знак. Напрежението от вчера вече е намаляло, Тау-квадратурата се е разпаднала напълно. Слънцето и Марс воюват помежду си, възможни са конфликти и неразбирателства между зрелите и младите мъже. От друга страна, хармоничният секстил Уран-Меркурий подпомага хората с идеи, като им дарява вдъхновение и интересни хрумвания.
Съвсем скоро, още в 22.44 ч. тази вечер, Луната ще премине в Земния Козирог, с което ще промени напълно енергетиката на отминалото Пълнолуние. Земната Луната ни мотивира да работим, да бъдем концентрирани и устремени към успех, към материален успех и финансови постижения.
7 юни, неделя, денят на Слънцето. Слънцето и Венера обаче все още транзитират заедно в Близнаци, в квадратура с Марс и Нептун в Риби. Меркурий в Рак е в опозиция с Луната в Козирог, възможно е да не успяваме да изразим достатъчно ясно емоциите и чувствата си, и да останем неразбрани от околните. Но въпреки това моментът е благоприятен за всички учени и творци, заради хармоничните аспекти на Меркурий с Уран и Нептун. Луната целият ден е в Козирог и е отлично аспектирана от Уран в Телец. Вечерта ще се образува стелиум в Козирог и Водолей, там ще бъдат заедно Луната, Плутон, Юпитер и Сатурн. Теми ще ни бъдат кариерата, професионалното израстване и това как да ги съвместим успешно с живота ни у дома, с близките и роднините ни.

Може също да харесате...