8 юли, Неделя, денят на Слънцето 1
астрология

8 юли, Неделя, денят на Слънцето

8 юли, Неделя, денят на Слънцето. А то е в Рак. Настройва ни на домашна вълна. Да обърнем внимание на близките си. Чудесно! Да го направим.

Колкото до Луната, тя все повече намалява и се доближава малко по малко до Новолунната си фаза. Но сега все още се намира в знака Телец.

Земната Луна дава тих пристан на Водното Слънце в момента 8 юли, Неделя, денят на Слънцето 2 Слънцето ни дарява с усет, интуиция, шесто чувство, нюх, чувство, емоция, домошарство, сърдечни преживявания. Луната ни заземява и ни устройва пиршество на сетивата, грижовна е към нас, подарява ни чувствени и телесни наслади.

Заради двете Светила, които се намират в най-грижовните и уютни зодиакални знаци в Зодиака /Рак и Телец/, днес денят е добър да се поглезим и да поглезим околните. Да се изцеряваме чрез Водни процедури, посещения на водни басейни, да си осигурим и Земни наслаждения, хубаво да си похапнем, да си устроим пикник, да се облечем удобно, да си полегнем комфортно или да копаем в градината… Изборът е наш. Но нахранете душата си. И помнете, че душата ви е подслонена в храма, наречен тяло. Та нахранете и него.

Луната в Телец е тройно водно аспектирана – Юпитер в Скорпион е в опозиция, а Слънцето в Рак и Нептун в Риби се намират в благоприятния хармоничен секстил по отношение на нея. Мисля, че се досетихте, че на всички Водни и Земни знаци им върви много днес, а това са половината хора – Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби. Като добавим и тези, чиито Луни и/или Асцендент се намират в някой от тези знаци, всички се чувстваме повече от добре днес 8 юли, Неделя, денят на Слънцето 2

Дотук с добрите новини обаче. За съжаление, на небето точно сега е налице фигурата, наречена от астролозите голям Кармичен кръст 8 юли, Неделя, денят на Слънцето 4 А това малко или много обезсилва прекрасното Земно-Водно Хвърчило, за което писах досега… Така, тук “героите” са следните: Меркурий в Лъв бие Луната в Телец, която напада от своя страна Марс във Водолей, който пък стреля по Юпитер в Скорпион. Неподвижните зодиакални знаци днес са повече от напрегнати, а това са всички хора със Слънце, Луна или Асцендент в Лъв, Телец, Водолей или Скорпион. Съжалявам 8 юли, Неделя, денят на Слънцето 4 и аз съм от тях 8 юли, Неделя, денят на Слънцето 2 Едновременно ще ни се иска да играем, да се забавляваме, да обичаме, да се грижим, да общуваме с приятелите си и да живеем със страст… Добре. Не е като да е невъзможно. Само където ще бъде трудно, а усещането е сякаш четири коня те дърпат в четири различни посоки.

Юпитер допълнително енергизира Луната, а Плутон – Слънцето. И жените, и мъжете се усещат стимулирани да действат, да се движат, да се развиват, да се променят и трансформират. Никой не стои стационарно днес.

Ретроградни са 5 от 10-те планети: Марс, Сатурн, Юпитер, Нептун и Плутон. Възможно е да се връщаме към стари събития и неразрешени въпроси от нашето минало.

Но предстои нова седмица! А както е казал мъдрият ни народ – “нова седмица – нов късмет!” Дано всичко идващо е за Добро.

Хубава неделя от мен и ми пишете!!!

С обич и нежна грижа,
Десислава

You may also like...