• 9 май – Луната се премества във Водните Риби днес в 6.09 ч. сутринта. Цялостната психо- 1
астрология

• 9 май – Луната се премества във Водните Риби днес в 6.09 ч. сутринта. Цялостната психо-

• 9 май – Луната се премества във Водните Риби днес в 6.09 ч. сутринта. Цялостната психо-емоционална атмосфера се променя по посока на по-висока чувствителност, емоционалност, мечтателност, мекота, сърдечност и състрадателност. Подходящи са действия, свързани с околните и тяхното благополучие, както и всякакви творчески и арт-дейности. Хората на изкуството и представителите на помагащите професии са във вихъра си днес и утре.

• 10 май – Луната е в Риби. Днес се чувстваме подчертано хармонично заради съществуващия синхрон между двете Светила – Слънцето е в Телец и прави точен хубав аспект с Луната в Риби. Луната е подкрепена положително и от Юпитер, и от Плутон, а е и в съвпад с друга женска планета, Нептун. Като цяло се съхраняват тенденциите от вчерашния ден.

• 11 май – В 15.42 ч. Луната влиза в Огнения Овен. Всички ставаме по-борбени, инициативни, смели и непоколебими в преследването на личните си цели и желания. Днес са подходящи заниманията със спорт и всякакво физическо натоварване. Ако не можете да тренирате, поне се разходете навън. Подобно на пробивния Овен, можем да прокараме идеите си точно днес, особено следобеда или вечерта. Това допълнително се засилва заради хармоничния аспект между Луната и войнствения Марс. Действайте с хъс, жар и амбиция!

• 12 май – Луната е в Овен. Пазете се от нервни избухвания и от напрегнати “бури” заради квадратурите на Сатурн и Плутон с Луната, все в кардинални знаци /Овен и Козирог/. Запазват се тенденциите от вчера, но с уточнението днес да се постараете да бъдете малко по-меки и толерантни в изказванията и поведението си, за да не предизвикате скандали или противопоставяне от страна на околните.

• 13 май – Днес е денят преди Новолунието в Телец. Приключвайте с всичко старо. Разчистете пространството вътре и около себе си. Освободете се от излишното. Подгответе се за новото начало, което ще нахлуе скоро. В 21.19 ч. вечерта Луната се придвижва до Земния Телец. Заобиколена е от две планети – Меркурий и Уран. Уран все още е в Овен. А Меркурий до 15.35 ч. се намира в Овен, след този час вече е в Телец. Меркурий и Луната заедно в Телец ни правят по-заземени, бавни, плавни, мудни, спокойни и търпеливи. Телец обича да постига целите си постепенно и упорито, без да бърза, без излишна припряност и без нерви. Такива ще сме и ние в неделния ден – лежерни. Телец е и чувствен, сетивен знак. Можете да се поглезите с хубава храна, масаж, приятни материи, естетични бижута, изискано питие.

За седмицата са характерни следните планетарни и аспекти:

Слънцето е в Телец. През месеца, в който Слънцето транзитира във втория знак на Зодиака, всички ставаме по-земни и заземени, по-чувствени, с по-открити сетива за красивото и ценното в живота, по-търпеливи, упорити, постоянно устремени към материален успех. В същото време Слънцето е подкрепено допълнително от Нептун в Риби, и Сатурн, Плутон и Марс в Козирог. Юпитер е в опозиция с него, което може да доведе до надценяване на собствените сили или персона.

Луната тази седмица през цялото време намалява, като изминава пътя от Водолей до Телец.

През тази седмица се радваме на цели два бисекстила: Слънце-Нептун-Плутон+Марс, за който вече стана дума по-горе, и Юпитер-Нептун-Плутон+Марс. Интересен меланж от пари, кариера, страст и духовен живот • 9 май – Луната се премества във Водните Риби днес в 6.09 ч. сутринта. Цялостната психо- 2 Вие си изберете на кое ще обърнете внимание приоритетно, но все си мисля, че е възможно да съумеем да съчетаваме нещата, жонглирайки между различните дейности и занимания. По този начин да правим “и това, и онова” вместо “това или онова” • 9 май – Луната се премества във Водните Риби днес в 6.09 ч. сутринта. Цялостната психо- 2

Меркурий е в Овен и се движи директно. Речта ни е по-буйна и непремерена от обичайното за нас. Възможни са гневни избухвания, особено ако не разберем правилно човека до нас или той не ни разбере. Прибързаността и нетърпението също често ни подвеждат в преценките. Това се променя в неделя следобед, когато Меркурий влиза в Телец и ни прави спокойни и търпеливи в общуването с другите хора.

Венера в Близнаци ни прави по-гъвкави, подвижни и широко скроени в любовните връзки.

Марс е в Козирог. Той екзалтира в този зодиакален знак и ни дарява със сила, мощ и издръжливост да постигаме целите си.

Сатурн седи на своя трон в Козирог и в момента е ретрограден. Той ще остане там още дълго време. Неговото структуриращо влияние се усеща силно. Ако през изминалите години сте полагали усилия в работата и професията си, ще усетите как сега жънете богата и щедра реколта. Ако обаче сте се отдавали на леност и мързел, точно сега може да почувствате остро колко неразумно сте постъпили. Козирог дава само на онези, които са се потрудили. На останалите по-скоро взема. Затова е известен като Господарят на Кармата. Ще се наложи да изсърбате това, което сами сте си надробили, особено в сферата на кариерата и професионалния си растеж.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията. В момента се движи ретроградно.

Юпитер е в Скорпион и също е ретрограден. Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион – сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Нептун е в своите владения в Риби. Интуицията ни е силна. Налице е повишен риск от пристрастявания и изпадане в зависимости.

Уран е в Овен. Пазете си нервите. Стремете се да не вземате прибързани и внезапни решения, които са ключови за вашия живот.

Желая на всички успешна нова седмица!!!

Десислава Враджалиева – Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: https://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

 

Може също да харесате...