А моята лична астро-прогноза за днес е следната: 1
астрология

А моята лична астро-прогноза за днес е следната:

А моята лична астро-прогноза за днес е следната:

Венера, Луна, Сатурн и Плутон – стелиум в Козирог. Женските планети са в твърдия и непреклонен Земен знак. Сатурн пък там си е на трон. Плутон става все по-неизбежен, неумолим, строг, суров, не можем да си избягаме от уроците. Никой не може. Козирог е зодиакалното пространство, което се грижи за нашата кариера, професионално израстване, амбиции и постижения. Затова ще бъде добре здраво да се потрудим, нищо, че е петък.

Юпитер все още е в Стрелец, но и той е в горния стелиум от планети. Директен е. Последни дни, в които се чувства невероятно в своите собствени владения. Съвсем скоро и той също ще се присъедини с другите планети в Козирог и съвсем ще засили присъствието на Земния елемент в транзитите в момента.

Слънцето също си е в Стрелец, но то стои някак самотно и почти неаспектирано /с рехава квадратура към Нептун в Риби е/. Марс и Меркурий са в Скорпион и се движат директно, което е хубаво. Ретрограден сега е единствено Уран в Телец. Водещи стихии – Земя и Вода, присъстваща – Огън, липсваща сред транзитите – Въздух.

Хубав петък от мен!

You may also like...