Астро прогноза     за    понеделник 1
астрология

Астро прогноза за понеделник

Вчера вечерта в 22.21 часа Луната излезе от Огнения Стрелец и влезе в Земния Козирог, веднага направи съвпад със Сатурн, който също е в Козирог. Огнените знаци отново остават без подкрепата на планета. На Земните и Водните зодиакални знаци все така им върви и усещат благоволението на планетите. Представителите на Въздушния елемент са подпомогнати от Слънцето във Везни и Марс във Водолей.

Новата седмица започваме именно с нарастваща Луна в Козирог, което ни прави целенасочени, амбициозни, устремени към работа и високи професионални постижения. Тъй като Луната е придружена от строгия педантичен Сатурн е възможно да сме твърде делови, кариерно насочени, прецизни и неподвластни на каквито и да било емоции или чувства. Плутон също е в Земния Козирог, както и Уран, който се намира в точен хармоничен аспект с Луната и Сатурн.

Меркурий и ретроградната в момента Венера съвпадат в страстния дълбок Скорпион, Юпитер също все още транзитира във Водния Скорпион, а Нептун е в своите владения в Риби. Добре ще бъде да се пазим от излишни изблици на ревност, както и от собственически чувства и обсебващо поведение. Мъжете са по-уязвими от жените, тъй като в момента Слънцето е наранено от две посоки – квадратурите с Уран и Плутон, които могат да бъдат доста разрушителни.

Хубава нова седмица от мен! Дните след Новолуние са подходящи за започване на дела, реализиращи съкровените ви желания. Дерзайте Астро прогноза     за    понеделник 2

You may also like...