1 july
астрология

астро прогноза за 1 юли

1 юли, неделя, денят на Слънцето. Слънцето е в Рак. Обръща ни към дома, рода, близките и семейството. Да им се посветим изцяло. Да се погрижим и за вътрешния си психо-емоционален свят, да се вслушаме в сърцето си, да си позволим да изпитваме чувствата, които изпитваме.

Искам да си представя плажовете на България в момента. Щастливи и свободни хора, радващи се на топлите слънчеви лъчи. Посрещнали изгрева на брега. Взели своите мигове на чудеса и вечност. Иска ми се да носят тази красота и усещане за общност в себе си до края на годината.

Колкото до Луната, тя транзитира заедно с Марс целият ден във Водолей и продължава да намалява след Пълнолунието отпреди няколко дни. За съжаление Луната е наранена от няколко посоки в момента, което може да се изрази във вътрешна напрегнатост. Юпитер и Уран я “бият” чрез квадратури, а Венера в Лъв й прави опозиция. На Въздушната Луна определено не й е комфортно днес. Все пак денят е добър за всякакви нестандартни и щури занимания, както и за срещи с приятели и събирания в компании. Джулай Морнинг е все пак астро прогноза за 1 юли 1

Налице е голям Воден тригон: Слънцето в Рак е в хармонична конфигурация с Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби. Интуицията ни е висока. Склонни сме на силни чувства, емоции, страсти и сърдечни преживявания. Въпреки строгия Сатурн, който е в опозиция на Слънцето, и ни насочва към професионални дейности и труд.

Да ни е честит и прекрасен новият летен месец Юли!

Може също да харесате...