юни
астрология

астро прогноза за 30 Юни

30 юни, събота, последният ден на месеца, Сатурнов ден. Сатурн си седи на трона. В Козирог. Почитаме душите на починалите ни близки. Стремим се към ред, към спазване на обещанията, към отдаденост на отговорностите ни. Грижим се за израстването си, работата си, деловите си задачи, ангажиментите и кариерата. Градим. Целим се нависоко в професиите си. Трудим се.

Луната започва плавно да намалява след Пълнолунието. Напрежението осезаемо се разтапя във въздуха. Единствено Тау-квадратурата между Меркурий, Уран и Луна все още носи психичен дискомфорт.

Днес Луната цял ден е във Водолей. Още сутринта излезе от Козирог. Марс също транзитира във Водолей. Луната и Марс се намират в точна опозиция с Меркурий в Лъв. Оста Лъв-Водолей е ос на любовта от една страна и на приятелствата от друга страна. Има интензивно общуване в любовните връзки, в същото време активно действаме и по отношение на приятелите и социалните групи, в които участваме.

Налице е и голям Воден Тригон: Слънце в Рак, Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби. Чувствителни, емоционални, интуитивни сме. Преживяваме силно нещата, които ни се случват. По-раними и обидчиви сме от обичайното за нас. Но и по-съпричастни, състрадателни и съпреживяващи чуждите проблеми и терзания.

От 10 планети цели 5 са ретроградни – Марс, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон. Възможно е да се връщат стари неразрешени теми от миналото в настоящето. И да призовават за нашето внимание и действия сега.

You may also like...