зодиякален знак
астрология

Здравейте! Да ви споделя астро-прогнозата за днес, приятели:

Снощи, в 23.46 ч., Луната се премести във Въздушните Близнаци. Спокойствието, идващо от Луната в Телец, което беше ни обзело предишните два дни, отстъпва място на динамиката, характерна за Луната в Близнаци.

Днес като цяло сме подвижни, енергични, желаещи да пътуваме, да разузнаваме нови места, да изучаваме нови неща, като цяло подвластни на Меркуриевите стремежи.

Тази психо-емоционална променливост и гъвкавост се засилва от влиянието на другата женска планета – Венера – която в момента също както Луната транзитира в Близнаци.

А елементът Въздух от своя страна също се засилва от преминаването на Марс във Водолей, което се случва днес точно в 8.02 ч. сутринта. Тази планетна позиция подтиква към размишления, прозорливост, хрумване на интересни идеи, желание за общуване с приятели и съмишленици, широкоскроеност, нестандартност в поведението.

Днес е денят след Новолунието в Телец. Лека-полека можете да започнете да действате по посока на намислените вчера желания. Луната започва да нараства, но все още е незабележима на нощното небе.

Дерзайте! Вършете! Движете се! Мислете! Срещайте се с другари и познати! Обменяйте информация!

Желая на всички великолепна Сряда. Сряда също е под управлението на Меркурий. Занимания, свързани с ума, пътешествия, обучения, занаяти, търговия, туризъм, засилено общуване, комуникации Здравейте! Да ви споделя астро-прогнозата за днес, приятели: 1

You may also like...