есенен пеизаж
астрология

Астро-прогноза за Неделя, 6 Октомври,

Астро-прогноза за Неделя, 6 Октомври, денят на Слънцето. В момента Слънцето транзитира стабилно във Въздушните Кардинални Везни, придружено от “любовните” планети Марс и Венера, също в този зодиакален знак на Любовта, Хармонията, Сътрудничеството, Красотата и Справедливостта Астро-прогноза за Неделя, 6 Октомври, 1 Естествено е с такава планетна конфигурация в света ни да има Мир и Разбирателство с любимите ни хора. Отделете внимание на близките си и общувайте лице в лице с тях.

Меркурий в Скорпион е в точна опозиция с Уран в Телец, което може да доведе до остри словесни нападки и сблъсъци, особено да внимават Телците и Скорпионите. После ще съжалявате за избухването си, но вече ще е късно, както всички знаем – казана дума назад не се връща. Затова пък Юпитер в Стрелец ще подкрепя Слънцето във Везни, ще му дава заряд и самочувствие, размах и хъс да опитва нови неща и да поема по нови пътища.

За съжаление Сатурн, Луната и Плутон, съвпадащи в Кардиналния Земен Козирог, образуват напрегнат аспект към Слънцето и с това противодействат на положителното влияние на Благодетеля Юпитер. Можем да се почувстваме зле, потиснати, омаломощени, притеснени, емоционално нестабилни. Така е, защото двете Светила /Слънцето и Луната/ квадратират помежду си в момента – Луната е във фаза Първа четвърт и продължава да расте.

Луната в Козирог ни прави делови, целенасочени, упорито преследващи целите си, с амбиция да работим и да се трудим. Тъй като е неделя, възможностите са две: или се заемете с домакинска работа, и то заедно с любимия си човек или с хората, с които живеете заедно /заради силните Везни/, или си помогнете за идващата нова седмица, като отметнете от вкъщи някаква служебна работа. Няма да се изморите, напротив – ще ви олекне.

Хармоничният аспект Луна-Нептун ще ни направи по-интуитивни и поетични, ще бъдем чувствителни и емоционални, творчески настроени дори по време на работа. Занимания с изкуства са добре дошли и много подходящи за неделния ден. Ретроградни планети вече са само Уран и Нептун, защото Плутон се движи директно от три дни насам. Може би ще почувстваме облекчение от този факт.

Може също да харесате...