Астро-прогноза за вторник, 8 Октомври, денят на Марс 1
астрология

Астро-прогноза за вторник, 8 Октомври, денят на Марс

Астро-прогноза за вторник, 8 Октомври, денят на Марс.

Марс е във Въздушните Везни, заедно със Слънцето и Венера. Денят е подходящ за общуване лице в лице, за бизнес партньорства, както и за внимание върху любовните връзки, подобряване на брачните отношения или взаимоотношенията от типа “на семейни начала”.

Също така успешна конфигурация и за всички творци и артисти. Защото Везни е знакът на изкуствата, хармонията и красотата, на естетическата наслада, а и Венера като покровителка на любовта и красотата в момента седи на своя трон във Везни /другото й владение е в Телец/. Марс във Въздушен знак го насочва към повече размишление и по-малко действие, нещо нехарактерно за поведението му по принцип.

Меркурий е в Скорпион, Нептун се движи ретроградно в Риби – и с това се изчерпва присъствието на елемента Вода в утрешните транзити. Мисленето ни е задълбочено, примесено с доста страсти и кипежи, с интуитивни догадки, забулено в тайни и мистичности. Интуицията ни е повишена.

Юпитер в Стрелец пък е единствената планета в Огнената стихия, но е напълно достатъчен, за да подкрепи представителите на огнените знаци /Овен, Лъв и Стрелец/. И все пак би било добре те да проявят още малко търпение, докато бъдат навестени от поне още една планета в огнен знак.

Сатурн и Плутон се движат директно в Земния Козирог, и са отлично аспектирани от ретроградния Уран в Телец, което ще рече, че периодът продължава да е добър за всякакви делови и бизнес начинания, за много работа и трудолюбие, за материални успехи и гонене на кариерни цели.

И да завърша с Луната – тя продължава да нараства, след фаза Първа четвърт е. Луната транзитира и целият днешен ден във Въздушния Неподвижен Водолей. Добрата новина е за днес е, че тя вече е хармонично аспектирана от Слънцето във Везни и от Юпитер в Стрелец, което ще рече, че има равновесие между това, което сме и това, което желаем, радваме се на добро самочувствие и като цяло ще имаме късмет и усещане за благополучие. Мъжете и жените с лекота ще намират общ език помежду си и по-лесно ще се разбират, така че можете да се възползвате от това, за да се свържете с човек от противоположния пол, с когото имате да доизяснявате дадено нещо или неща. Меркурий и Уран обаче държат Луната в напрежение, като я правят прекалено нервна, нетърпелива, ексцентрична, уязвима, нестандартна, недобре изразяваща себе си. При Въздушна Луна, каквато е тя сега, се наблюдава увеличаване на идеите, подчертано интелектуализиране, повече динамика и движение на ума, а понеже е във Водолей ще се радваме и на стремеж към приятелства, включване в благотворителни инициативи, човеколюбие, участие в широки социални мрежи и други подобни. Разбира се, Водолеите и представителите на другите два въздушни знака /Близнаци и Везни/ ще се чувстват повече от прекрасно днес. Да им бъде за добро! Всички да имаме хубав, усмихнат и ползотворен вторник!

You may also like...