astrology
астрология

Астро-прогнозата ми за 3 и 4 юли, вторник и сряда:

Астро-прогнозата ми за 3 и 4 юли, вторник и сряда:

Днес и утре Луната е в Риби, а Слънцето е в Рак. Учудва ли ни тогава силното преживяване на нещата тези дни? Всичко ни минава през сърцето, през душата, вълнуваме се от много случки, хора, ситуации и събития. Кипят страсти, обземат ни различни чувства и емоции. Интуицията ни е висока.

Всичко това е така, защото двете Светила /Слънцето и Луната/ транзитират във Водни знаци в момента, на всичкото отгоре участват в голям Воден тригон, заедно с Юпитер в Скорпион и Нептун на своя трон в Риби.

4 от 10 планети са във водни зодиакални знаци /Рак, Скорпион и Риби/. Представителите на тези зодии, както и всички с Луна и/или Асцендент в някой от тези знаци, се чувстват отлично, но също така и на гребена на вълната.

Подходящи са всякакви творчески занимания и арт-терапия. Сега е времето на хората на изкуството! Успехи в областта на музиката, рисуването, танците, пеенето, свиренето, композирането, живописта, изработването на различни естетически изделия, работата с приложни материали, моделирането, дизайна, скулптурата, поезията и други. Муза, вдъхновение, креативност.

Добре дошли са и всякакви духовни практики, молитви, медитации, четене на езотерична и медицинска литература, служенето на другите хора. В същото време семейството, домът, близките и роднините ни са център на нашето внимание и е добре да им се посветим и да се погрижим за тях и тяхното добруване.

Възможна е ескалация на психо-емоционалното напрежение. Затова се щадете повече, пазете вътрешния си свят, пийте достатъчно вода, плувайте, отидете на СПА-процедури или на море, посетете езеро или водопад, вземете си вана или продължителен контрастен душ.

Налице е повишен риск от разсеяност, грешки поради невнимание, прекалена ранимост, обидчивост, мечтателност, реене в невидими светове, склонност към пристрастяващи действия и опасност от натравяния.

Желая хубави летни дни и нощи!

You may also like...