Астро-прогнозата ми за  30 Септември 2019, 1
астрология

Астро-прогнозата ми за 30 Септември 2019,

Астро-прогнозата ми за 30 Септември 2019,

понеделник, ден на Луната. Всички сме подвластни на емоциите, чувствата и интуицията си. Луната сега се намира във Везни и си прави приятна компания със Слънцето, Меркурий и Венера, също във Въздушните Кардинални Везни. Двете светила /Слънцето и Луната/, Венера и Меркурий в хармоничните и естетични Везни оцветява деня с красота, желание за сътрудничество, стремеж към хубави взаимоотношения и копнеж по интимност и любов.

В 12.47 ч. на обяд Луната се премества от Везни в следващия знак, в който ще транзитира два дни и половина, а именно влиза във Водния Неподвижен Скорпион. Атмосферата следобеда ще се промени в посока на повече чувство, страст, сексуалност, емоция, преживяване, интуиция. Скорпионът знае как да защитава себе си и близките си, умее да пази тайни и все го влече към дълбоките води и към магичното. Такива ще станем и ние утре след обяд, както и дните след утре. Щипка магичност ще витае във въздуха. Скорпионите и хората със силен Скорпион в наталните си карти ще се почувстват подкрепени от Луната в този знак.

Водещите стихии в момента са Въздух и Земя. Уран е в Телец, Марс е в Дева, Сатурн и Плутон са в Козирог. Земята е стабилност и надеждност, практичност и материален успех. Въздухът е интелект и разум, идеи и динамика. Добра комбинация, ще бъде интересно! И утре, и през цялата нова седмица.

Юпитер е в Стрелец, Нептун е в Риби – и двете планети са много силни в момента, защото седят на своите тронове, а в същото време “се бият” помежду си. Секстилът Юпитер-Венера пък прави любовните връзки щастливи и спокойни в момента.

Представителите на Стрелец и на Риби може да се почувстват напрегнати и навити като пружинки. Отпуснете се. Новолунието мина. Всички ние разполагаме с нов лунен месец, в който можем да започнем да претворяваме мечтите си в реалност. А и идва последният ден на Септември, после ще приветстваме нов месец, Октомври.

Бъдете щастливи и имайте прекрасна нова седмица! Утре ще пиша пак, вече за идващия вторник.

You may also like...