зодиякален знак
астрология

Астро-прогнозата ми за днес, неделя, 29 март:

Астро-прогнозата ми за днес, неделя, 29 март:

прекрасен пеизаж Радваме се на хармонична астрологична карта на транзитиращите планети в момента. Всички те се движат директно, тоест няма ретроградна планета.
Водещи елементи си остават Земята и Водата, въпреки че точно двете Светила са в Огнен и Въздушен знак сега:
Слънцето е в Овен, Луната е в Близнаци. Между тях е налице хармония /в секстил се намират/ и разбирателство. Това е чудесно за отношенията между мъжете и жените в момента!
Денят е добър за активни занимания, спорт /в домашни условия/, усилена комуникация и общуване с близките. Въздушната Луна ни настройва на вълна обучение, учене, образование, интелект, разум, ум, идеи. Огненото Слънце пък ни дарява с оптимизъм, топлина, светлина, пламенност, борбеност и инициативност.
Като аспекти – налице са и два хубави бисекстила:
1. Луна в Близнаци – съвпад Юпитер+Плутон в Козирог
– Нептун в Риби. На фона на заземеност, практични занимания и професионални задачи, има и засилена интуиция, нежност, мечтателност, връзка с духовния свят, както и ангажираност на ума към размишления, на тялото – към движение, а на нас самите като социални същества – към общуване и връзка с околните.
2. Венера в Телец – стелиум Юпитер+Плутон+Марс+Сатурн в Козирог и Водолей – Нептун в Риби. На фона на интензивни и глобални промени във финансово-икономически план, се случват и загриженост за околните, грижа за растения и животни, за цялата планета и земята, налице е и засилен стремеж към чувствени и сетивни удоволствия и наслади.
Нептун и Меркурий са в Риби и ни правят творчески настроени, емпатични, състрадателни. Расте възможността за интуитивни прозрения. Нежност в общуването.
Бъдете здрави! Желая ви щастлива и споделена неделя!

Може също да харесате...