field, morning, sunrise-6574455.jpg
астрология

Астро-прогнозата ми за днес следобяд:

56 / 100
Reading Time: 2 minutes
Астро-прогнозата ми за днес следобяд:
Ретроградни са вече две транзитни планети: Меркурий на своя трон в Близнаци и Плутон в края на знак Козирог.aerial photography of flowers at daytime
Налице е равномерно разпределение на стихиите, всеки природен елемент се радва на присъствието на две или три транзитиращи в него планети:
1. Земя – Уран и Слънцето са в Телец, като образуват хармоничен тригон с Плутон в Козирог. Всички ние ставаме като цяло по-практични, заземени, прагматични, делови, устремени към кариера и професионални постижения, търпеливи и стабилни. Възможно е да ревизираме някои свои схващания относно работата си и отношението си към парите.
2. Въздух – Луна във Везни, Сатурн във Водолей и Меркурий в Близнаци. Освен че вниманието ни е ангажирано от земни и материални дела, се оказва, че и умствено сме много раздвижени. Настроени сме човеколюбиво, желаем да общуваме с приятели и близки, искаме да учим нови неща и да пътуваме повече. И друго, в момента имаме естествена склонност да забелязваме възвишеното и красивото, естетически се вълнуваме, когато сме в досег с природата, планираме да изкараме известно време с любимия си човек.moon illustration
3. Огън – Венера и Юпитер в Овен внасят особен импулс и ярък колорит в атмосферата на деня, добавят жар и пламенност в постъпките ни, забързват ни, мотивират ни да се изразяваме и да бъдем смели, буйни и дори куражлии, да се изявим свободно, да бъдем борбени оптимисти, да служим на някаква кауза. Е, съществува и риск да бъдем малко крайни в харчовете и самочувствието, или дори да реагираме по-агресивно, отколкото е необходимо, така че е добре да се опитаме да озаптим самите себе си, ако се почувстваме тласкани да вършим необмислени неща.
4. Вода – Марс и Нептун съвпадат в Риби. Мечтателни сме. Имаме влечение да творим. Да слушаме повече интуицията и вътрешния си глас. Да слушаме и състрадаваме. Водният Марс е омекотена войнствена енергия, там той не може да изяви мъжката си енергия и сила. Този воден съвпад образува хармоничната фигура бисекстил, в която земни и водни планети заедно създават благоприятна тенденция да материализираме мечтите и желанията си с радост и лекота. Замесени са такива ключови „играчи“ като Меркурий, Слънце, Уран, Юпитер, Нептун, Марс и Плутон, като трябва да се има предвид, че двама от тях – Меркурий и Нептун – се намират в собствените си владения, тоест седят на своя трон, съответно в Близнаци и Риби.

Може също да харесате...