Астротро прогноза за 27-28 Януари 1
астрология

Астротро прогноза за 27-28 Януари

27 януари: от сутринта в 9.30 ч. Луната е в Скорпион и продължава да намалява, сега се намира във фаза Последна четвърт. Фазата се характеризира с това, че двете Светила /Слънцето и Луната/ се намират в напрегнат аспект едно спрямо друго. Слънцето е във Въздушния неподвижен знак Водолей, а Луната е във Водния неподвижен знак Скорпион. Тази квадратура се състои в следното: Слънцето ни подтиква да обърнем внимание на приятелите си, на социалните групи, в които членуваме, на социалните мрежи, тласка ни към нестандартни идеи и действия, докато Луната ни настройва на дълбока емоционална вълна, иска от нас да се гмурнем във вътрешния си психичен свят, да се потопим в дълбинните пластове на чувствата и сърдечните ни преживявания. Луната в Скорпион е магична, тя се стреми към големи промени и вътрешна трансформация.
Хармоничният аспект между Луната и Нептун във Водни знаци подпомага творческата енергия и подкрепя артистичните професии и занимания. Изкуствата са на фокус в момента. Може би е добра идея да порисувате, попеете или сътворите нещо красиво днес.
Водещ елемент е Огънят – Юпитер и Венера съвпадат в Стрелец, а Марс и Уран са в Овен. Бликащ оптимизъм, активност и амбиция, самочувствие и борбеност, упоритост в преследването на целите и стремеж към пътувания надалеч, докосване до нови територии, образование и обучения.

Утре, 28 януари, емоционалният фон определено ще бъде по-спокоен от днес. Светилата вече не квадратират. Меркурий заедно със Слънцето е във Водолей, Луната все така е в Скорпион, отлично аспектирана от няколко страни. Учете, пътувайте, образовайте се, действайте с размах, занимавайте се с творчество и психическа работа върху себе си. Времето е добро за растеж, израстване, усъвършенстване и дълбока личностна трансформация.

Може също да харесате...