Днес Слънцето все още транзитира в Кардиналните Въздушни Везни 1
астрология

Днес Слънцето все още транзитира в Кардиналните Въздушни Везни

Днес Слънцето все още транзитира в Кардиналните Въздушни Везни, дарявайки ни със стремеж към Справедливост, Хармония, Равновесие, Красота, Любов, Сътрудничество и Разум. От утре то се премества в Неподвижния Воден Скорпион, където ще стои през следващите 30 дни.

Дни и нощи, оцветени с влиянието на архетипа на Скорпиона, белязани от магия, мистика, дълбочина на емоциите, чувствата и страстите, кипяща сексуалност и завладяваща еротичност, и от траен интерес към скритото, тайното, езотеричното, окултното, тъмното.

Сенките в нас, които трябва да отработим. Белези и травми, на които да позволим да ни трансформират. Стари връзки, енергии, предмети, дейности, хора и вещи, от които е време да се освободим. Да изчистим вътрешното и външното пространство от всякакви мръсотии. Да, на намаляваща Луна!

Предстои Скорпионово Новолуние след броени дни! Да се възползваме от неговата Мощ! Слънцето и Луната ще съвпаднат в Скорпион в края на месеца. А 1.11. ще се очертае като изключително подходящ ден за поставяне на Начало Днес Слънцето все още транзитира в Кардиналните Въздушни Везни 2 Сякаш с деня на народните Будители и ние ще се пробудим от съня или унеса си.

Ако не вярвате във вълшебства, сега се задава период, в който може да повярвате в тях Днес Слънцето все още транзитира в Кардиналните Въздушни Везни 2 Скорпионите знаят защо го пиша това, както и онези със силно присъствие на Скорпион в наталната карта.

Ще ви държа в течение, засега толкова!

А на снимките ще видите Богословски авторски текст, предоставен ми специално от моя потребителка и го публикувам с нейното изрично съгласие:

You may also like...