full moon and gray clouds during nighttime
астрология

Ето я пълната, прекрасна и замечтана Луна в Риби!

63 / 100
Ето я пълната, прекрасна и замечтана Луна в Риби!
Точно в 8.23 часа днес е Пълнолунието в 10-ия градус по оста Дева-Риби. Слънцето в Земния знак Дева и Луната във Водните Риби застават в опозиция, тоест двете небесни Светила едно срещу друго. Мъжкото и Женското начало, Денят и Нощта. В случая – при оста на Служенето.
По време на Пълнолуние атмосферата е по-напрегната, обстановката е по-нервна от обичайното, затова се пазете от излишни дрязги, конфликти, спорове, преуморяване, преяждане, препиване и всякакви излишъци.
Това Пълнолуние повлиява най-силно представителите на подвижните зодиакални знаци – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и всички хора с Луна и/или Асцендент в някой от тях.moon illustration
Малко повече за Оста на Служенето, за която споменах по-горе: и Дева, и Риби са знаци на Служенето на другите хора, те много често са в служба на останалите. Подходът им е различен. Дева е пословична с практичния си делови подход, заземена и стабилна е, критична и самокритична, много Деви са лекари, учители, търговци, занаятчии, лектори. Дева служи чрез материята. Риби служат чрез духа, разчитат на емоциите и чувствата, те вдъхновяват, окуражават, подкрепят и помагат на по-фино ниво. Срещат се много Риби терапевти, психолози, свещеници, медицински сестри. Нито единият от двата начина не е по-добър от другия. Важна е целта.
А и Дева, и Риби искрено се надяват да бъдат от полза на другите. Винаги, когато имаме това Пълнолуние, това е чудесно подсещане за всички ни, да се докоснем до даровете на тази Ос на служенето. Да благодарим, ако сме заобиколени от роднини, приятели и колеги, които са представители на тези две зодии, и да се поучим от тях, да се научим да служим. С радост. С отговорност. И истински стремеж да сме от помощ.

Може също да харесате...