several moons
астрология

Изключително интересна небесна конфигурация наблюдаваме в момента!

57 / 100
Изключително интересна небесна конфигурация наблюдаваме в момента! Честит празник. Благовещение е! 25 март 2022 г., петък, ден на Венера.man in white shirt standing on brown grass field under starry night
Слънцето в Овен „се бие“ с Луната в Козирог /налице е кардинална квадратура между двете Светила, на фона на намаляваща Луна, седмица преди Новолунието в Овен, когато ще съвпаднат/. Възможни са конфликти между половете. Не е изключено и вътрешно психо-емоционално напрежение. Сякаш части от нас искат едно, а други части желаят съвсем друго нещо. Огънят е представен единствено от Слънцето в Овен. Хубавото е, че слънчевата енергия е достатъчно зареждаваща, оптимистична и светла по природа, а и в момента всички планети се движат директно, няма ретроградни, Пролетта дойде, просто да помним, че Природата се събужда за топлото.several moons
Луната и Плутон се намират в Козирог, а Уран е в Телец. Ето Земният елемент в транзитната карта в момента. Настроени сме на работна, постигаща, професионална вълна. Трудим се усилено, целим се високо! А отношенията ни с парите са диинамични и непредсказуеми, както можем бързо да спечелим пари, така и скоростно да ги изгубим.
Въздухът и Водата като стихии са доста силно застъпени и то по вълнуващ начин – цели три планети са във Водолей и отново три планети са в Риби. Марс, Венера и Сатурн съвпадат във Въздушния Водолей, а Юпитер, Нептун и Меркурий съвпадат във Водните Риби. Водолеите и Рибите чувстват как животът им се нарежда по някакъв нов за тях начин, с множество акценти в различни житейски сфери. Времето определено е подходящо за творчество, духовни занимания, срещи с приятели и съмишленици.
Аспектите са разнородни – има и хармонични /тригон Луна-Уран, секстили на стелиума в Риби с Луната, Плутон и Уран в земни знаци/, има и напрегнати /квадратура Уран-стелиум във Водолей, квадратура на Светилата/. Риск от разбиване на любовни връзки, от повишаване броя на разделите и разводите. Някои неща са неизбежни. Някои преживявания са процеси с начало и край. Най-мъдрото понякога е да продължим напред. Взели опита от миналото си и направили съответните поуки. Желая хубава петъчна вечер!

Коментар
Споделяне

Може също да харесате...