northern hemisphere, constellations, antique-3591569.jpg
астрология

Кратък астро-обзор за вторник вечерта, 8.2.2022 г.:

62 / 100
Кратък астро-обзор за вторник вечерта, 8.2.2022 г.:
6 транзитиращи планети в Земни знаци – Марс, Венера, Меркурий и Плутон са в Козирог, а Уран и Луна – в Телец. Практичност, прагматичност, устременост към работа, професионално израстване и кариерен успех.black and white stars in the sky
2 транзитиращи планети във Въздушен знак – Сатурн и Слънце са във Водолей. Интелект, интересни идеи, желание за братство, сътрудничество, благотворителност, човеколюбие, хуманизъм.
2 транзитиращи планети във Воден знак – Юпитер и Нептун са на трон в Риби. Висока интуиция, емпатия, нежност, творчески изяви, стремеж към красота, съпричастност, романтика и безусловна любов.
Няма планета в Огнен знак точно сега. На представителите на Огнените знаци /Овен, Лъв, Стрелец/ им е тежко и трудно напоследък.
Няма и ретроградна планета в момента. Тъй като отскоро Меркурий и Венера се движат директно, като цяло се усеща едно облекчение в обществото.
Аспектите са предимно хармонични. Налице са два много интересни Земно-Водни бисекстила, тъй като са образувани от планети в едни и същи зодиакални знаци:
1. Марс и Венера в Козирог, Юпитер в Риби и Уран в Телец – любовните отношения са на фокус, едновременно са сериозни и духовни съюзи, подплатени и материално;
2. Меркурий и Плутон в Козирог, Нептун в Риби и Луна в Телец – професионалните връзки също излизат на преден план, като са включени ум, общуване, трансформация, интуиция и усет към парите.purple and black galaxy sky
Напрегнатият аспект е между двете Светила – Слънцето и Луната. Слънцето във Водолей и Луната в Телец квадратират неподвижно помежду си. Възможни са конфликти между мъжете и жените.
Утре, 9.2.2022 г., сряда, на обяд в 12.30 часа, Луната ще излезе от Земния неподвижен Телец и ще се премести във Въздушните подвижни Близнаци. С това цялостната психо-емоционална атмосфера рязко ще се промени в посока повече динамика, общуване, пътуване, обучение, образование.
Колкото до аспектите между планетите, квадратурата между Светилата се разпада, което води до душевно облекчение. В същото време бисекстилът, свързан с интимните връзки, остава валиден. А на хоризонта се появява друг хармоничен аспект – тригонът Луна – Меркурий съвпад Плутон. Ще ни се удава с лекота да изразяваме словесно емоционалните си състояния и желания, като това ще води до дълбока личностна трансформация.

Може също да харесате...