moon in lion
Лунни транзити

Луна в Лъв

11 / 100
Луна в Лъв
Луна в Лъв 1
Лунните транзити са бързи транзити. Това е така, защото Луната се движи доста бързо и за около месец успява да премине през всички 12 зодиакални зони, тоест през целия Кръг на Зодиака. Средно на всеки два дена и половина Луната се премества от един в друг зодиакален знак.
Винаги, когато Луната транзитира в Огнения Неподвижен знак Лъв, у хората живва желанието да блеснат, да се изявят, сякаш са излезнали на сцена, под светлината на прожекторите. Луната е Женска планета, а Лъв е знак с Мъжка енергия. Луната в Лъв е нашият стремеж да играем, да творим, да се забавляваме, да се занимаваме с деца, да се потопим в светски събития, да бъдем заобиколени от лукс и обкичени с красиви бижута. Луната в Лъв е красива дама или изискан кавалер, ценител на истинското и скъпото, на блестящото и естетичното. Тук е любовта към златото, към трофеите. Тук е доброто самочувствие. Тук е прошката от сърце, великодушието, щедростта…
Лъв отговаря и за любовта, не само за децата и творческите изяви. Луната в Лъв предполага към флиртове, към интимност, към закачки, към изразяване на страст и топлина. Подобно на противоположния му знак Водолей, Лъвът се стреми към истинска свързаност с друг човек. При Лъв стремежът е към любовна връзка, при Водолей – към приятелска.
Независимо от това представители на кой Слънчев или Лунен знак сме, в дните, когато Луната преминава през зодиакалния знак Лъв, всички ние ставаме по-пламенни, страстни, самоуверени, изпълнени с копнеж за любов, за личностна изява, за страст, за богатство, успех, сила, самочувствие.
В същото време – по-игриви, по-слънчеви, по-оптимистично настроени, с повече творчески заряд и жизнерадостност. Заниманията с изкуства, музика, театър ще ни помогнат, както ако носим златни бижута и аксесоари.

Може също да харесате...