mercury, planet, space-5537392.jpg
астрология

Луната и Меркурий вече са във Въздушния неподвижен Водолей,

63 / 100
Луната и Меркурий вече са във Въздушния неподвижен Водолей, с което се увеличава значително Mercury on a black backgroundприсъствието на елемента Въздух в транзитната астро-карта на деня. Сатурн също е във Водолей, а Северният лунен възел – в Близнаци. Луната расте след Новолунието в Козирог.
Слънцето, Венера и Плутон са в Козирог, а Уран е в Телец. Тоест стихиите Въздух (ум, идеи, интелект) и Земя (материя, успех, пари) са доминиращите в момента. Едновременно сме здраво стъпили на Земята и с интелигентни хрумвания, устремени към кариера и жадуващи за приятелски взаимоотношения. Добър старт на първите за тази Нова година делнични дни!
Колкото до Огъня – Марс е в Стрелец, а Хирон – в Овен. За Водата вече знаем 🙂 Юпитер и Нептун се намират на трон в Риби 🙂 Късмет, изобилие, щедрост, интуиция, щастливи шансове за всички Риби 🙂 Ще им върви и на останалите Водни (Рак и Скорпион), както и на Земните Телец и Козирог.
Напомням – 5, 6 и 7 януари са вълшебни, магични дни. В България си ги почитаме от древни времена. Наречени са с общото име Водици. Наречете си вода. Възнамерете смело за себе си. Орисайте си сами годината. Сътворете собствената си реалност.Uranus planet
Много по темата са казали и написали уважаваните от мен Стопанката на Господ – книга на Розмари Де Мео, Розмари Де Мео и Лада Георгиева Предсказания и Синхроничност 🙂 Вижте ги, прочетете от тях 🙂 Но не оставайте в сухата теория! Пробвайте как ще сработят нещата лично при вас! После минете и споделете. от тях 🙂 Но не оставайте в сухата теория! Пробвайте как ще сработят нещата лично при вас! После минете и споделете.

Може също да харесате...