Луната сега е вече в нарастващата си фаза. 1
астрология

Луната сега е вече в нарастващата си фаза.

 

Луната сега е вече в нарастващата си фаза. И се намира в могъщ стелиум точно в момента! Затова считам, че и днес да пишем – няма проблем. Особено докъм 14.33 часа!!! До този час Луната все пак още ще се намира в Стрелец, знакът, където беше Новолунието. От 14.34 часа Луната се премества вече в Козирог и … ще бъде време за действия по посока мечтите ви, а не толкова за целеполагане и мечтаене. Значи последен срок – днес, 14.33 часа, написани на хартия ваши си лични желания, касаещи вас самите, особено такива свързани с пътувания надалеч, учене на чужди езици, връзки с чужденци, работа в чужбина, авантюри и приключения, висше образование, търсене на вечните истини, философия и езотерика, квалификация и преквалификация, късмет да сте на точното място в точното време, отношения с началници или подчинени, и всички останали сфери, касаещи Стрелец.

Описвам стелиума, който е налице точно в този час, в 9.30 сутринта: Луната, Юпитер, Венера, Южният лунен възел, Транзитният Асцендент, Сатурн и Плутон транзитират заедно в знаците Стрелец и Козирог, при това в домове 12. и 1. Преведено на по-простичък ежедневен език, сега времето е едновременно подходящо за това да „летим“ и за това да градим кариера, за това да се потопим надълбоко във вътрешния си психо-емоционален свят и за това да се изявим във външния свят. Невероятно, но факт!!! Огън и Земя, Стрелец и Козирог, бликащ Оптимизъм и строг Реализъм /клонящ към мрачен Песимизъм/, а в момента другаруват. Да се възползваме от тази зашеметяваща небесна комбинация и този мощен заряд, идващ от планетите сега.

Определено ще се чувстват силни, пробивни и успешни всички хора със силен Стрелец и Козирог в наталните си карти. Както и Рибите, и Овните – заради домовото разположение на стелиума. Дерзайте, милички! Аз самата вадя лист и химикалка, и почвам да пиша своите новолунни стремления, въжделения, мечти, планове, копнежи, цели и желания. Напомням – с вяра, с чувство, за нас самите, най-съкровеното, без да намесваме чужда воля и личност. Чудеса се случват! … Всеки ден. Независимо Пълнолуние, Новолуние, Първа четвърт, Последна четвърт, Ретроградие на някаква планета… Помнете, чудеса има, дори науката счита така. А колкото до мен – аз НЕ вярвам в чудеса, АЗ РАЗЧИТАМ НА ТЯХ, и те ми се случват почти ежедневно. Хайде, усмихнат четвъртък ви желая, а четвъртък е денят на Юпитер. Синхронично, нали? Юпитер в Стрелец, на своя трон, още малко е там. После и той отива във владенията на Козирог.

Слънцето разбира се е в Стрелец. Не пиша за него обаче в момента, защото то стои някак само в Стрелец. Особено следобеда и вечерта, когато и Луната, и Венера, и още няколко планети ще са в Козирог. Твърда, непреклонна и властна Земя. Всичко става Земя, почти всичко. Практични, делови, земни, заземени, прагматични, стабилни, надеждни, трудолюбиви, търпеливи, упорити, устойчиви. Толкова много планети и важни точки в Земни знаци! Другите два присъстващи елемента ще бъдат Водата и Огънят. Нептун в Риби вече се движи директно! Чудесно. Марс и Меркурий в Скорпион също се движат директно! Превъзходно. Слънцето и Юпитер в Стрелец ни даряват пламенност и жар, оптимизъм и прямота! Добре. Какво да кажем обаче за Въздушните знаци? Трудно и тежко им е на милите Близнаци, Везни и Водолеи в момента – няма нищичко в техните владения. Нищо. Нула. Искрено се надявам по-Въздушните от вас да имат в наталните си карти изявено присъствие на Земя, Огън или Вода, така защото да ви е по-леко на душата. Мисля ви. Пишете след публикацията ми, ще се радвам!

Може също да харесате...