зодия Дева
Лунни транзити

ЛУНЕН ТРАНЗИТ В ДЕВА

ЛУНЕН ТРАНЗИТ В ДЕВА

Лунните транзити са бързи транзити. Това е така, защото Луната се движи доста бързо и за около месец успява да премине през всички 12 зодиакални зони, тоест през целия Кръг на Зодиака. Средно на всеки два дена и половина Луната се премества от един в друг зодиакален знак.

Винаги, когато Луната транзитира в Дева, всички ставаме по-делови, практични, прагматични, взискателни, критични и самокритични. Зодиакалният знак Дева се намира под управлението на Меркурий, също както е и знакът Близнаци. Затова по време на Луна в Дева е добре да бъдем активни, работливи, целенасочени, вършещи, правещи, служещи.

Подходящи дейности по време на този лунен транзит са: учене, обучения, пътувания, общуване с другите хора, боравене със словото и занимания, свързани с хигиената, реда, почистването, подреждането, работата, здравето. Земната Луна предразполага към доминиране на материалния свят, да жънем успехите от труда си, да получим финансови възнаграждения.

Дева и управителят й Меркурий отговарят за комуникациите, образованието, пътуванията. По време на Луна в Дева ставаме по-любознателни и подвижни. Затова Луната в Дева ни прави едновременно умни и общителни, гъвкави и адаптивни, грижовни и прагматични.

ЛУНА В ДЕВА – когато Луната преминава през съзнателната Дева, сме коректни, съвестни и изпълнителни. Вероятно сме прави, но е хубаво да го кажем добре.

Може също да харесате...