ЛУНЕН ТРАНЗИТ В ОВЕН /ЛУНА В ОВЕН/ 1
Лунни транзити

ЛУНЕН ТРАНЗИТ В ОВЕН /ЛУНА В ОВЕН/

ЛУНЕН ТРАНЗИТ В ОВЕН /ЛУНА В ОВЕН/

Лунните транзити са бързи транзити. Това е така, защото Луната се движи доста бързо и за около месец успява да премине през всички 12 зодиакални зони, тоест през целия Кръг на Зодиака. Средно на всеки два дена и половина Луната се премества от един в друг зодиакален знак.

Винаги, когато Луната транзитира в Огнения Овен, всички ставаме по-амбициозни, активни, инициативни, борбени и упорити. Зодиакалният знак Овен се намира под управлението на Марс. Затова по време на Луна в Овен е естествено да бъдем по-войнствено настроени, по-агресивни, по-силно отстояващи себе си, но и по-големи идеалисти и оптимисти.

Подходящи дейности по време на този лунен транзит са: спорт, всякакви физически занимания, стартиране на нещо ново, убеждаване на останалите хора в собствената правота, личностно развитие, действия с размах и с вяра в успеха. Огнената Луна предразполага към доминиране на духа, страстта, топлината, хъса, пламенността, да вършим нещата с вдъхновение и жар.

Овен и управителят му Марс отговарят за лидерството, водачеството, военните и армията, йерархията, мощта, силата, храбростта, смелостта, външните изяви на Аз-а в света. По време на Луна в Овен ставаме по-властни и конкурентноспособни, по-борбени и упорити в преследването на целите си. Когато Луната преминава през буйния Овен, трябва да пазим главата си от удари.

 

Може също да харесате...