brown round light on black background
Лунни транзити

ЛУНЕН ТРАНЗИТ В ТЕЛЕЦ

37 / 100

ЛУНЕН ТРАНЗИТ В ТЕЛЕЦ

gray moon

Лунните транзити са бързи транзити. Това е така, защото Луната се движи доста бързо и за около месец успява да премине през всички 12 зодиакални зони, тоест през целия Кръг на Зодиака. Средно на всеки два дена и половина Луната се премества от един в друг зодиакален знак.
Винаги, когато Луната транзитира в Телец, всички ставаме по-заземени, спокойни, търпеливи, упорити, устремени към материален и финансов успех, практични, обичащи лукса и чувствените наслади. Зодиакалният знак Телец се намира под управлението на Венера, също както е и знакът Везни. Затова по време на Луна в Телец е добре да бъдем работливи, грижовни, даващи на сетивата си всичко, от което имат нужда – пълноценен сън, почивка, вкусна и питателна храна, отбрани питиета, меки и приятни чаршафи и дрехи, стилни бижута. Неслучайно се казва Златният Телец ? Телците по правило се вълнуват от парите и добрия статус, от това да са подсигурени с покрив над главата и ядене в стомаха.
Връзката на Телеца със Земята е пословична. Всякакви занимания с почва и пръст са добре дошли и ще дадат плодотворен резултат след време. Ако имате градинка, нива, двор, леха, обор, място, на което садите цветя, плодове, зеленчуци, посетете ги, погрижете се за посевите, за растенията и животните, които отглеждате. Ще се почувствате великолепно!
Подходящи дейности по време на този лунен транзит са: грижа за нашите материални и духовни ценности, развиване на търпение и надеждност, на стабилност и спокойствие, градеж на нещо тухличка по тухличка, печелене на собствени средства и пари, тяхното спестяване и ръководене също така. Земната Луна предразполага към доминиране на материалния свят, да жънем успехите от труда си, да получаваме финансови възнаграждения и всякакви реални придобивки като цяло.
Телец и управителят му Венера, планетата на любовта, хармонията, красотата и парите, отговарят за точно тези неща. Нормално е да се вълнуваме от естетика, красиви неща, финанси, телесни удоволствия. По време на Луна в Телец ставаме по-бавни, плавни, на моменти мудни, дори леко мързеливи и лениви. Трудно някой може да смути покоя ни. Възможно е да желаем да готвим, да плевим, да поливаме, садим, храним.
ЛУНА В ТЕЛЕЦ – когато Луната преминава през спокойния и прагматичен Телец, е вероятно да бъдем по- кротки, уравновесени и грижовни от обичайното за нас, но и по-земни, концентрирани върху практични и финансови дела.

Може също да харесате...