Малко информация за днес от мен: 1
астрология

Малко информация за днес от мен:

Малко информация за днес от мен:

Пълнолуние по оста Стрелец – Близнаци. Оста на образованието, пътуванията, ученето, обученията, пътешествията, общуването, информацията, търсенето на Истината. И двата зодиакални знака, където в момента транзитират Светилата /Слънцето е в Стрелец, а Луната е в Близнаци/, са подвижни, динамични, общителни знаци. Стрелец е Огнен, Близнаци са Въздушен знак. А Въздухът разпалва Огъня, нали знаете? Стига да не го изгаси де! Има силно взаимодействие, има заряд, енергетика, мощ, по време на всяко едно Пълнолуние. Естествено е. Слънцето и Луната отстояват точно на 180 градуса и се намират едно срещу друго. Мъжката и Женската енергия. Мъжкото и Женското начало. Духът и Душата. Нормално е.

Близнаци отговарят за пътуванията наблизо, за началното и средното образование, за сръчността, за общуването на злободневни теми, за търговията, за системите за комуникация, за занаятите и транспорта, за ученето и усвояването на информация.

Стрелец отговаря за пътуванията надалеч, за висшето образование, за връзките ни с чужбина, чужденци, чужди езици, за докосването до нови територии и държави, за философията и търсенето на вечните философски истини, за оптимизма и късмета, за квалификацията и преквалификацията, за абстрактните теории, за приключенията, пътешествията, авантюрите.

Приличат си, но се и различават. Близнаци са Въздушен знак, разчитат на ум, интелект, идеи. Стрелец е Огнен знак, разчита на плам, вдъхновение, жар, хъс, устрем.

Пълнолунната ос по домове тази сутрин беше оста 1-7 дом. Слънце в Стрелец в 1. дом срещу Луна в Близнаци в 7. дом. Темата е Партньорството. А също и Азът. Как се вписвам Аз в Света, в Двойката? Чии интереси и потребности са удовлетворени – моите или неговите/нейните? Кой се жертва повече за другия? Имаме ли успешно, щастливо, хармонично партньорство? Основано на сътрудничество, мир и взаимна грижа? Или по-скоро е застинало в битовизми, скучно, нещастно, конфликтно, вяло? Любовта тук ли е още? Помним ли кои сме ние точно във връзката си? Или се загубихме някъде по пътя? … Ей такива въпроси може да възникнат днес по пътя ни, насред служебните задачи и ангажименти.

А също и такива: достатъчно образован ли съм? Дали да не науча нов чужд език? Дали да не попътувам нанякъде тези дни? Чете ми се, учи ми се, пише ми се, общува ми се, с кого ли е добре да се видя след работа? Реално темите са темите, свързани смислово с Овен, Стрелец, Везни и Близнаци. Съответно и представителите на тези зодиакални знаци ще почувстват по-силно това Пълнолуние, както и тези хора с Луна и/или Асцендент в някой от тях, в наталната си карта.

Желая ви осмислено и жизнено Пълнолуние!

Действайте смело и с размах, но се пазете от излишни дрязги с близките си Малко информация за днес от мен: 2

Да добавя само и това – стелиумът в Козирог ни насочва да работим повече, нищо, че идват най-топлите празници в най-студеното време от годината. Така че трудете се, градете кариера, отмятайте работни задачи, има време до събота и неделя. Все още е четвъртък. Дерзайте!

Може също да харесате...