galaxy, big bang, explosion-11188.jpg
астрология

Налице е скупчване на всичките 10 планети

60 / 100
starry night sky over starry nightНалице е скупчване на всичките 10 планети само в 4 зони /знаци и домове/, а именно:
Венера, Марс и Плутон съвпадат в Козирог, а Уран е в Телец. Това са 4 планети в Земни знаци. Всички се движат директно, като Марс екзалтира в Козирог. Възможности за силно трансформиращи и трайни любовни връзки. Промени и по отношение на финансовото положение.
Луна, Меркурий и Сатурн се намират във Водолей, Въздушен знак. Луната е във Водолей от съвсем скоро – по-точно от тази вечер, 27.02., 20.40 часа. Луната е намаляваща, точно преди Новолунието в Риби, което предстои на 02.03. И тези три планети се движат директно. Задават подчертано приятелска и дружелюбна атмосфера. На фона на случващото се в Украйна, възникват жестове на взаимопомощ и благотворителност.silhouette photography of person
Слънце, Юпитер и Нептун транзитират във Водните Риби. Също се движат директно. Задават мека, човечна, духовна енергия. Всички ставаме по-нежни и състрадателни един към друг, включително и към самите себе си. В момента няма нито една планета в Огнен знак.
Единственият останал напрегнат аспект е само неподвижната квадратура между съвпада Меркурий-Сатурн и Уран. Другите аспекти са два красиви секстила – между триото Венера-Марс-Плутон и Нептун, и между съвпада Слънце-Юпитер и Уран.

Може също да харесате...