silhouette of person jumping during dawn
астрология

Очакват ни няколко интересни събития през близките часове и дни:

53 / 100
seashore during golden hour
Очакват ни няколко интересни събития през близките часове и дни:
*Довечера, малко след полунощ, а именно в 0.37 ч. на 21 юни, Слънцето се премества от знака Близнаци в знака Рак, с което бележи началото на Лятото у нас! Астрономически това е най-дългият ден в цялата година, тоест светлата част от денонощието е най-голяма. Месецът на Рака продължава до 22 юли на обяд, дотогава е добре всички да насочим фокуса си към дома, семейството, децата, роднините, родния край, вътрешния ни психо-емоционален свят, да бъдем грижовни към себе си и околните, да си позволим да чувстваме, да изпитваме емоции, да се осланяме на интуицията си.
*Въпреки че Луната все още се намира в Близнаци, съвсем скоро ще последва Слънцето и ще настъпи Новолунието в Рак! Първо в 9.06 ч. сутринта на 21 юни Луната ще влезе в Рак, а после в 9.46 ч. ще настигне Слънцето, в 1-ия градус на Рак. Когато двете Светила /Слънце и Луна/ съвпадат в знак и дом, както е на Новолуние, тогава имаме единодушие и единомислие между външното проявление и вътрешния ни мир. Затова и моментът е така подходящ за намисляне и писане на ръка на списък с Новолунни желания.
*Новолунието в Рак е добро за желания, свързани с родителството, с отношенията към най-близките ни роднини /деца, родители, семейство/, с недвижимата собственост /къщи, апартаменти, вили, имоти/, с майчинството, забременяването, бременността, раждането, кърменето, грижата за млечните жлези, развиването на грижовност и емпатия по принцип, засилване на интуицията, вслушване в сърдечните преживявания. Можем да си пожелаем здраве в областта на гръдния кош, гърдите, стомаха, храносмилателната система като цяло, черния дроб, лимфната система.
*На 21 и 22 юни осезаемо се усеща силното влияние на елемента Вода в транзитната небесна карта – налице са цели 5 планети във Водни знаци: Слънцето, Луната и Меркурий са в Рак, а Марс и Нептун са в Риби. Определено на представителите на знаците Рак, Скорпион и Риби ще им е много добре, както и на хората с Луна и/или Асцендент в някой от тези знаци. Доброто им настроение може да бъде смутено единствено от засилената ретроградност в момента – ретроградни са Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн и Плутон. Възможен е хаос, объркване, връщане към стари и минали травми, случки и ситуации.
*Разпределението на другите стихии е следното: в Земни знаци се намират Уран в Телец и Юпитер и Плутон в Козирог, във Въздушни знаци са Венера в Близнаци и Сатурн във Водолей, а в Огнен знак няма нито една планета в момента.

Може също да харесате...