black and brown starry night
астрология

Още вчера гледах аспектите и транзитните планети,

59 / 100
black and brown starry nightОще вчера гледах аспектите и транзитните планети, в контекста на породилия се военен конфликт между Русия и Украйна, и ето какво се оказва, че се случва в астрологично отношение:
Точна неподвижна квадратура Меркурий-Уран – провалена дипломация, водеща до внезапно събитие. Няма нужда да уточнявам, нали? Уран се движи директно в 11-ия градус на Телец, а Меркурий също се движи директно, вече в 12-ия градус на Водолей. Добре, че поне Меркурий е бърз, вчера им беше съвсем точната квадратура, тоест напрегнат аспект между планетата на общуването и планетата на внезапните неочаквани събития. Оста Телец-Водолей е достатъчно взривоопасна, предвид че управителите на тези два зодиакални знака са планетите Венера и Уран. Телец са ПАРИТЕ, Водолей са приятелите и човешките ОБЩНОСТИ.
Разпадащи се квадратури /което е добре, че отшумяват вече!/ между Уран в Телец и Сатурн във painting of planetВодолей, и между Нептун в Риби и Луна в Стрелец. Всички планети се движат директно в момента. Което също е добре принципно. Останалите аспекти са хармонични, а именно множество секстили: Уран-Юпитер, Уран-Слънце, Нептун-стелиум Плутон-Марс-Венера, както и образуващ се секстил Слънце-Луна. За съжаление, вчера двете Светила /Слънцето и Луната/ бяха в напрегнат аспект, то си и пролича де. Простете за лаическия анализ на макро-ситуацията в света, но не съм мунданен астролог, просто направих опит да видя нещата в по-голям мащаб.

Може също да харесате...